4 évnél régebbi cikk

Negyven év a pályán, marad a mikrofon mögött Sasvári Csilla
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Negyven év a pályán, marad a mikrofon mögött Sasvári Csilla

Pályakezdésének negyvenedik évfordulóját ünnepelte a napokban Sasvári Csilla. A Vörösmarty Rádió hallgató számára jó hír: a műsorvezető továbbra is marad a mikrofon mögött!

Sokak otthonában szinte családtag a Vörösmarty Rádió műsorvezetője, Sasvári Csilla. Hiszen ő szól hozzájuk a rádiókészülékekből a vasárnapi ebédfőzés, takarítás vagy éppen kertészkedés közben. Beszélget, azokról a témákról, amik a mindennapi életünket érintik, kérdéseket tesz fel, amiket a hallgatók is szívesen feltennének, és rajta keresztül megkaphatják az őket érdeklő válaszokat. 

Kolléganőnk évtizedek óta része ily módon a Fejér megyében élő családok életének. És a jó hír az, hogy ez így is marad. Annak ellenére is, hogy Sasvári Csilla a napokban töltötte be pályakezdésének negyvenedik évfordulóját, és papíron bizony megkezdte a nyugdíjas éveit. A hallgatói nagy örömére azonban ezt nem otthon teszi: marad a Vörösmarty Rádió kötelékében, tovább folytatja műsorvezetői tevékenységét. 

Ez nem is meglepő, hiszen Csilla számára szenvedély is ez a tevékenység, ráadásul egyre jobb formában van, üdén és aktívan tölti mindennapjait. 

Egy ilyen szép és megható évforduló azonban nem maradhat ünneplés nélkül, ezért is döntött úgy a Fehérvár Médiacentrum csapata, hogy meglepetés köszöntést szervez Csilla számára. Virágcsokorral, tortával várták titkokban a Fehérvár Televízió stúdiójában. 

A jeles alkalomból mi mást is kívánhatnák Csillának a továbbiakra, mint jó egészséget és még sok-sok örömteli évet a pályán!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek