4 évnél régebbi cikk

Mit vegyél fel, ha esküvőre mész 2019 nyarán?
Fehérvár Médiacentrum fotója
kalman.eu
Mit vegyél fel, ha esküvőre mész 2019 nyarán?

Már javában tombol az idei esküvőszezon, és mostanra az időjárás is kedvez, akár a szabadtéri buliknak is. De a meleg ugyanakkor nem lehet indok arra, hogy ízléstelenül, túl hiányos ruhában jelenjünk meg a nagy eseményen vendégként. De mit vegyünk fel 2019 nyarán, ha esküvőre vagyunk hivatalosak?

Mit vegyek fel, ha esküvőre vagyok hivatalos? Sokan álltunk már a tükör előtt tanácstalanul, a sokadik ruhát próbálva, de még mindig elégedetlenül a végeredménnyel. Mert ugye jó, ha amit viselünk egyszerre divatos, elegáns, nemcsak egyszer hordható, és nem mellesleg megállja a helyét a legforróbb napokon is.

2019 nyarán (is) akad azért néhány lehetőség, ami a fenti kritériumokat csont nélkül hozza. Szóval, ha a következő, nagyon is aktuális trendekből szemezgetünk, akkor biztosan nem lőhetünk mellé.

A pasztell eleganciája örök

Ha van árnyalat, ami sosem ciki és nem megy ki a divatból, akkor az a pasztell. A finom fagyiszínek szezonja ráadásul alapból is a nyár, így ha ezt választjuk, amikor esküvőre megyünk, akkor biztosan telitalálat lesz. Amire érdemes figyelni, hogy az adott árnyalat, szín, menjen a bőrünkhöz, hajunkhoz. Fazonok tekintetében most el vagyunk kényeztetve: a libbenős lenge ruháktól, a pörgős szoknyáson át a testhezállóig bármihez tudunk nyúlni, persze alkatunktól és ízlésünktől függően.

Virág, virág, virág

Ha a pasztell örök, akkor a virágminták az utóbbi néhány évben szorosan kézen fogva közlekednek a fagyiárnyalatokkal. Hogy milyen virág legyen a ruhán? 2019-ben inkább az egzotikus virágok hódítanak a ruhákon, de amennyiben nem a mi a világunk az egzotikum, akkor sem kell nemet mondani, mert szerencsére azért a különböző divatmárkák kínálnak választási lehetőséget. Bár tény, hogy a hatalmas pipacsokkal és a rózsákkal a ruhánkon most ne induljunk inkább útnak. 

Fekete és fehér

Ha van két szín, amit biztosan nem illik felvenni vendégként az esküvőre (hacsak az ifjú pár nem határoz meg különleges dress codot), akkor az a fekete és a fehér. De csak külön-külön viselve tabuk, mert együtt már legálisak még ezen a különleges napon is. Azt pedig, hogy a fekete és fehér szín házasítása mennyire elegáns és örök, talán hangsúlyozni sem kell. Sőt, ebben a párosításban a minta tekintetében is szabadok vagyunk, hiszen akár a pöttyök, akár a csíkok meglehetősen trendinek számítanak 2019-ben.

Élén színek

Persze nem mindegy, hogy milyen árnyalatot választunk, mert szezononként nagyon is eltérő, hogy mi divatos. Hogy idén mely színekkel mehetünk biztosra? A piros, a sárga és a zöld egyértelműen a kedvencek között van, de bátran választhatjuk a korallt vagy a pinket is. Az élénk árnyalatok különösen jól mutatnak a szépen barnult bőrön, viszont ha még előttünk a vakáció, és nem sokat tudtunk eddig napon lenni, gondoljuk át ezt a választást, mert sápadttá tehet minket.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek