4 évnél régebbi cikk

Sztrájkolnak a fogorvosok szeptember 2-től 13-ig - Nem maradnak ellátás nélkül a fehérváriak
Fehérvár Médiacentrum fotója
sunnybrook-dental.com
Sztrájkolnak a fogorvosok szeptember 2-től 13-ig - Nem maradnak ellátás nélkül a fehérváriak

Az alapellátásban dolgozó fogorvosok két hetes, szeptember 2-ától 13-áig tartó, figyelemfelkeltő akciót hirdettek. Az országos akció ideje alatt azonban a fehérváriak nem maradnak ellátás nélkül.

A székesfehérvári önkormányzat és a helyi alapellátó fogorvosok között a jó kapcsolatnak és a megfelelő párbeszédnek köszönhetően több, a szolgáltatás minőségét javító projekt is indult.

Így például megvalósult a körzeti fogorvosoknak nyújtott eszköz- és működési költség támogatás, valamint a városi rendelők felújítása.
A Szekfű Gyula utcai rendelő rekonstrukciója is megkezdődött, illetve a korábban már energetikai felújításon átesett Mészöly Géza utcai rendelőbe liftet építenek ki.

A székesfehérvári alapellátó fogorvosok megnyugtatásul arra hívják fel a lakosság figyelmét, hogy városunkban a sürgősségi betegellátás az országos akció két hete alatt is folyamatosan biztosított lesz, naponta két kijelölt rendelő fájdalomambulanciaként működve szolgálja majd a betegeket.

Ez a hétvégi szokásos ügyeleti ellátáshoz képest kétszer akkora ellátóképességet jelent. Akut fogászati beteg tehát nem marad ellátatlanul, azonban egyéb fogazat eredetű panaszokkal, kezelésekkel (pl.: tömés, fogkőeltávolítás) a pácienseknek 2 hetet várniuk kell. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek