4 évnél régebbi cikk

Négy székesfehérvári bölcsőde is esélyes Az Év Bölcsődéje címre, de még lehet jelölni többet
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Négy székesfehérvári bölcsőde is esélyes Az Év Bölcsődéje címre, de még lehet jelölni többet

Már négy fehérvári bölcsődét jelöltek a szülők Az Év Bölcsődéje címre, ám október 24-ig még bárki feltölthet intézményt.
"Legkedvesebb, legjobb, 30 éve is, mikor odajártam én is, és most is mikor a Kisfiam jár oda."

–  ilyen, és ehhez hasonló szívhez szóló sorokkal ajánlják a szülők azokat a bölcsődéket, amelyek már esélyesek Az Év Bölcsődéje címre. 

De nemcsak erkölcsi elismeréssel jár az elsőség, hanem például nagy összegű játékvásárlási utalvánnyal is gazdagodhat az az intézmény, amely a legtöbb szavazatot gyűjti be. Első körben azonban még a jelölés időszaka zajlik, vagyis a szülők ajánlása alapján kerülnek fel azok az intézmények, amelyeket arra érdemesnek tartanak.

Székesfehérvárról eddig négy bölcsit, a Napsugár Családi Bölcsődét, a Székesfehérvári 8. számú Bölcsődét (Tóvárosi bölcsőde), a Csemete Gyermekcentrum Bölcsődét és a Százszorszép Bölcsődét indítottak el a megmérettetésen, de október 24-ig bárkinek lehetősége van néhány ajánló szóval regisztrálni az intézményt, amelybe gyermeke jár/járt. 

Az első, jelölési időszakot követően szavazni majd október 24-től november 08-án 12:00-ig lehet, az eredményhirdetésre pedig még azon a napon, vagyis november 08-án 16:00-kor sor kerül.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek