4 évnél régebbi cikk

Újdonságokkal készül a Hiemer-ház az esküvői nyílt napra
·Kultesküvő·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotójaÚjdonságokkal készül a Hiemer-ház az esküvői nyílt napra
·Kultesküvő·Utolsó frissítés: undefined

Október 26-án bonyolítják le a Hiemer-ház ilyenkor szokásos ingyenes esküvői nyílt napját, ahol a különböző ruhás bemutatókon túl olyan szolgáltatókat is elcsíphettek, amelyek segítséget nyújthatnak, ha elakadtatok életetek egyik legfontosabb napjának megszervezésében. És ez csak a jéghegy csúcsa.

Azt már szinte mindenki tudja Fehérváron, ha esküvőről van szó, akkor irány a Hiemer-ház! Ez tiszta sor, ám azt kevesebben, hogy a Belváros szívében található rendezvényközpontban teljes körű lakodalmak, konferenciák és szülinapok lebonyolítására is van lehetőség. De ne szaladjunk ennyire előre.

A Hiemer-ház Székesfehérvár egyik kiemelkedő értékű, felújított, egyedileg védett műemléki épületegyüttese, amely három középkori eredetű épület páratlan összeolvadásából jött létre. A kor igényeit kielégítő, teljes körű szolgáltatást nyújtó komplexumban több konferenciaterem, sajtóterem, étterem és kávézó is található, emellett az épületben látogathatjátok meg a Hetedhét Játékmúzeumot és a Tourinform irodát is.

Mivel 2008-tól kezdve hivatalosan is itt tartják a polgári szertartásokat, szinte ezzel párhuzamosan megjelentek az esküvői nyílt napok is, amely a Hiemer-ház szolgáltatásait kívánja népszerűsíteni, illetve a kiállítók abban próbálnak segítséget nyújtani, hogy milyen irányba induljanak el azok, akik a közeljövőben tervezik életük legboldogabb napjának lebonyolítását. 2014-től ezeket a bemutató eseményeket már nem társszervezőként, hanem önállóan szervezi meg a rendezvényközpont, amely minden év októberében számos esküvői szolgáltatóval lepi meg az érdeklődőket.

Így nézett ki a 2018-as esküvői nyílt nap a Hiemer-házban:

Az idei esemény október 26-án, szombaton lesz esedékes, és mint minden évben, ezúttal is látványos műsorral készülnek a vendégeknek a Hiemer-ház Báltermében és a Házasságkötő teremben. Az ingyenes rendezvény délelőtt tíz órakor nyitja meg a kapuit, majd a felfedezés során az érdeklődőknek lehetőségük lesz jobban megismerni egy-egy szolgáltatót, kötetlenül beszélgetni az esküvő lebonyolításáról, illetve ötleteket és tippeket is kaphatnak, hogy minden gördülékenyen menjen a menyegzőn.

Az esküvői szolgáltatók standjain kívül a La' Tulipe Blanche által megálmodott, illetve Nyári Szilvia sminkeivel megspékelt menyasszonyi ruhabemutatókon is legeltethetik a szemüket a kíváncsiskodók, amelyet két részletben mutatnak be: az első tizenegy órakor kezdődik, a második előadást pedig kettő órakor leshetik meg a kilátogatók. A bemutatókon kívül extra produkcióval is készülnek a szervezők: Kálmán Heléna táncoktató modelljei esküvői tánccal szórakoztatják a nézőket.

Ezen kívül a Music Sound Rendezvénytechnika is hozzáteszi majd a magáét a műsorhoz, ám ez maradjon meglepetés. És mivel az esküvők elengedhetetlen kelléke a zene, így erről sem szabad megfeledkezni: a Stringers vonósnégyes is tiszteletét teszi a nyílt napon, akik azon túl, hogy saját standdal készülnek, ízelítőt is adnak zenei repertoárjukból.

Az esküvői nyílt napon nem csak nézelődni lehet, hanem időpontot is foglalhatnak a párok mind a rendezvényközpontnál, mind pedig az esküvői szolgáltatóknál.

Az idei esemény nagy újdonsága, hogy a Hiemer-ház tett egy felajánlást, miszerint egy értékes terembérleti díjat lehet bezsebelni, amelyet egy évig akár szülinapi vagy családi eseményre, netalántán legény-, illetve lánybúcsúra is felhasználhat a szerencsés győztes. Ezt sorsolással lehet megnyeri, amelyhez a Hiemer-ház hivatalos Facebook-oldalán keresztül vezet az út: a szervezők folyamatosan megosztanak egy kérdéssort, amelyre majd az esküvői nyílt napon tudnak válaszolni a résztvevők, majd a helyes megfejtők között sorsolással döntik el, ki nyeri az ajándékot.

Az eseményen természetesen az állandó kiállítókon túl újak is lesznek, akik bemutatják az aktuális trendeket, illetve ha valaki elakad az esküvőszervezésben, akkor ötleteket és tippeket is adnak, hogy minden olajozottan működjön a nagy napon. A résztvevők többek között találkozhatnak éttermekkel, dekorosokkal, fotósokkal, virágosokkal, esküvői kártyakészítőkkel, valamint egy TeKereted nevű szelfiponttal is, amellyel pofás képeket készíthetnek a kilátogatók.

Tehát minden adott lesz ahhoz, hogy hasznos információkat gyűjtsetek be egy igazi álomesküvő megszervezéséhez. Október 26., Hiemer-ház, esküvői nyílt nap. Ott a helyetek!

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek