Rain19 °C
2020. szeptember 28. hétfő Vencel
Menü

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki a Fejér megyei férfire

Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki a Fejér megyei férfire
Egymillió forintos nyomravezetői díjat tűztek ki a Fejér megyei férfire (Fotó: police.hu)

Nem kezdte meg lopás, valamint rablás miatt kiszabott büntetésének letöltését a Fejér megyei férfi, ezért egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

A Székesfehérvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja még 2013. május 8-án bocsátott ki elfogatóparancsot a 30 éves Tóth Lajos ellen, mivel lopás, valamint rablás bűncselekmények elkövetése miatt jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai többször próbáltak intézkedni szabadbattyáni lakcímén a férfival szemben, de nem találták, ezért a büntetés-végrehajtási bíró 2014. július 4-én Tóth Lajossal szemben európai elfogatóparancsot adott ki.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője pedig nettó 1 millió forint, azaz egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki.

A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki Tóth Lajos felkutatását közvetlenül elősegítő olyan információval szolgált, ami az elfogását eredményezi - áll a police.hu oldalon megjelent felhívásban. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli, illetve a díjkitűzés visszavonásának jogát a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a személlyel kapcsolatban információval rendelkezik, hivatali munkaidőben tegyen bejelentést személyesen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, illetve bármelyik rendőri szervnél.

Hívja a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságot a 06-22/541-600-as hívószámon, vagy tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107-es és a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár

 • Egyre többen fizetnek bankkártyával
  Egyre többen fizetnek bankkártyával
 • Szeptember 30-ig lehet visszaigényelni a külföldi áfát
  Szeptember 30-ig lehet visszaigényelni a külföldi áfát
 • Fehérvászon – várják a nevezéseket a filmfesztiválra
  Fehérvászon – várják a nevezéseket a filmfesztiválra
 • Volt egyszer egy művésztelep – kiállítás a Köfém Művházban
  Volt egyszer egy művésztelep – kiállítás a Köfém Művházban