4 évnél régebbi cikk

Hozzád melyik télikabát illik?
Hozzád melyik télikabát illik?

Télen minden olyan szürke és lehangoló. Tévedés! A rideg napokat egyszerűbben feldobhatjuk, mint gondolnánk! Például egy bohókás télikabáttal. Feltéve, ha passzol a személyiségünkhöz. Lássuk, kinek milyen típusú kabát való.

Ahány személyiségtípus, annyi öltözködési stílus. A téli kabáttal valljuk be, nem mindannyian követjük az aktuális trendeket, hiszen egy-egy időtálló darab több szezonon keresztül is kiszolgál bennünket. Nyilván a legfontosabb szempont a kiválasztásánál, hogy ne fázzunk benne (vagy nektek nem?), és azért az sem utolsó, ha a lehetőségekhez képest csinosan mutatunk benne nyakig begombolkozva is. 

Meg persze nem árt, ha passzol a személyiségtípusunkhoz és a kialakult öltözködési stílusunkhoz. 

Pufikabát forever

 Évek, lassan inkább évtizedek óta tartja magát valamilyen formában a divatpalettán a téli tollkabát. Egy fehér, vagy ezüstszínű darabbal nem lőhetünk mellé. Elsősorban a kényelmes viseletek híveinek való, de ha jól meggondoljuk, akár egy elegánsabb összeállítással, magas sarkú csizmával is nyugodtan felvehetjük.

Egy praktikus szövetkabát

Ami egyben csinos is és mindig ízléses külsőt biztosít. Ez inkább az office-stílus kedvelőinek való, akik szívesen kiöltöznek a mindennapokban, és nem szeretnek sportos cuccokban flangálni a kávézóban, a boltban vagy a bevásárlóközpontban. 

Hideg színek, meleg anyagok

Puha, bolyhos szövet, nőies szabásvonal, trendi színvilág és egy kis minta. Akik nem feltétlenül szeretnének elvegyülni a tömegben és szívesen hangsúlyozzák a saját egyéniségüket, azoknak az ilyen egyedi darabokat érdemes keresniük.

Időtálló klasszikus

Duplasoros gombolás, klasszikus szabásvonal, naturális színvilág - az ilyen kabátok mindig, minden időben alapdarabok lehetnek a ruhatárunkban. És a minden időben kifejezést most inkább a divat különböző korszakaira értjük, semmint az időjárásra, ugyanis az ilyen kabátok nem feltétlenül tartják elég melegen a testünket a legnagyobb mínuszokban. Cserébe viszont mindig jól néznek ki.

Színesen és vidáman!

Ha az a típus vagy, akit könnyen elfog a lehangoltság a hideg, szürke napokon, az élénk színek segíthetnek, hogy jobb kedvere derülj. Egy ideje a mustársárga a legmenőbb árnyalat, de a piros örök ragyogását biztos, hogy semmi nem múlja felül, ha életörömről van szó!

Borítókép: pexels.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek