4 évnél régebbi cikk

Futó pályázatod van? Figyeld a változásokat! Mi segítünk, ha elakadtál!
Fehérvár Médiacentrum fotója
KDRIÜ
Futó pályázatod van? Figyeld a változásokat! Mi segítünk, ha elakadtál!

Az elmúlt néhány hétben a megvalósítás alatt lévő pályázatokkal kapcsolatban számos változtatás, könnyítés jelent meg. Ezek, és a várható további változások a korábbinál gyorsabb, folyamatos alkalmazkodást kívánnak a pályázóktól…

…de NEM VAGY EGYEDÜL! A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség most sem engedi el partnerei kezét, sőt igyekszik az olyan székesfehérvári vállalkozásoknak is segítséget nyújtani, akik most maradtak egyedül a pályázati megvalósítás útvesztőjében.

MIRE KELL MOST FELKÉSZÜLNI, REAGÁLNI? A folyamatban lévő pályázatoknál számos változás, könnyítés és ésszerűsítés jelent meg és várható, amelyek miatt projekted is változhat.

MIBEN ÉS HOGYAN SEGÍTÜNK? Az első intézkedéseket a napokban nyilvánosságra is hozta az Innovációs és Technológiai Minisztérium. Az intézkedéseket, azok további részletesebb, konkrét lépéseit folyamatosan figyelemmel kísérjük, és magyarázatokkal ellátva használható, praktikus segítséggé átalakítjuk. Ezeket folyamatosan közzétesszük az ügynökség honlapján www.kdriu.hu, blogján ( kdriu.blog.hu) és Facebook oldalán (www.facebook.com/KDRIU.CTRIA).

Illetve amennyiben konkrét KÉRDÉSED VAN, TANÁCSOT SZERETNÉL, keresd bizalommal az ügynökség munkatársait a kdriu@kdriu.hu email címen vagy a +3620 384-4472 telefonszámon!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek