3 évnél régebbi cikk

Az otthonápolás jövője – KKV-k jelentkezését várják termékfejlesztésre!
Fehérvár Médiacentrum fotója
KDRIÜ
Az otthonápolás jövője – KKV-k jelentkezését várják termékfejlesztésre!

2060-ra minden harmadik európai lakos 65 évesnél idősebb lesz. Ez jelentős kihívás elé állítja az egészségügyi rendszert, és fokozza az igényt olyan megoldásokra, melyek a növekvő terheket hatékonyan tudják kezelni. Mindemellett a növekvő igény gazdasági lehetőséget is jelent a piaci szereplők számára.

A Te cégednek van egy jó ötlete vagy egy saját digitális/IKT terméke, ami segítheti az idősek otthonápolását?

Akkor jelentkezz! Vegyél részt a HoCare 2.0 projektünk keretében hamarosan induló kísérleti (pilot) programban, melyet az Állami Egészségügyi Ellátó Központtal közösen bonyolít le a  KDRIÜ.

Jelentkezési határidő: 2020. augusztus 31. éjfél

Amit kínálnak: 
Szakmai segítségnyújtás a fejlesztési folyamatban
Új módszertan megismertetése
Kapcsolatbővítési lehetőség
Piacszerzés és promóció

Részletes információkért és a jelentkezési űrlap kitöltéséért keresd fel a http://www.kdriu.hu/okos/ weboldalt vagy vedd fel velük a kapcsolatot az alábbi email címen vagy telefonszámon: csaba.bende@kdriu.hu; +36 30 516 8067

A projekt az Interreg Central Europe Programból, az Európai Regionális Fejlesztési Alap támogatásával, az Európai Unió és a Magyar Állam társfinanszírozásával valósul meg.

This transnational cooperation project is funded by Interreg CENTRAL EUROPE and aims to create sustainable linkages among innovation actors.

 

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek