3 évnél régebbi cikk

Mentősofőr volt a Kápolnásnyéknél szerdán halálos balesetet szenvedő motoros
Mentősofőr volt a Kápolnásnyéknél szerdán halálos balesetet szenvedő motoros

Hátulról rohant traktorba egy motor szerda délután nem messze Kápolnásnyéktől. A balesetet szenvedő egyik motoroson már nem tudtak segíteni a helyszínre érkező mentők. Később kiderült, hogy a kollégájuk vesztette életét a 7-es úton.

Gyászolnak a mentősök: az egyik kollégájuk vesztette életét a szerda délutáni motoros balesetben a Kápolnásnyékhez tartozó Pettendnél. A deltahirek.hu úgy tudja, hogy 16:25-kor egy traktor éppen balra kanyarodott a 7-es főúton a település külterületén, amikor hirtelen hátulról belerohant a motoros.

A motorvezető olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a mögötte ülő 42 éves nőt kórházba szállították.  Később kiderült: az elhunyt férfi az Országos Mentőszolgálat dolgozója volt, akitől kollégái szerda este a Facebookon búcsúztak el:

"Ma délután a 7-es útról érkezett bejelentés egy motoros balesetről, ahova azonnal mentőhelikoptert és több földi egységet is riasztott a mentésirányító. A mentők gyorsan kiértek, ám szörnyű hírt jeleztek vissza. A fiatal motoros saját bajtársuk, a Központi Mentőállomás kiváló mentő-gépkocsivezetője, Stáhl Ferenc a helyszínen életét vesztette. A mindig áldozatkész fiatal szakember példa értékű odaadó munkája és udvarias, kedves egyénisége óriási űrt hagy maga után a mentők közösségében."

A teljes posztot itt lehet elolvasni:

Borítókép: Facebook/Országos Mentőszolgálat
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek