3 évnél régebbi cikk

Játék: megtalálod a 7 különbséget a két strandolós-állatkás kép között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined
Játék: megtalálod a 7 különbséget a két strandolós-állatkás kép között?
·Kultjáték·Utolsó frissítés: undefined

Újabb ravasz feladványt készített a képrejtvények hazai nagykövete, Dudolf, aki ezúttal két jópofa, lubickolós kép között rejtett el 7 különbséget úgy, hogy még a legélesebb szeműek is hosszú percekig kell sasolják a fotókat, mire rájönnek a megoldásra. Mesteri! Ti megtaláljátok a mind a 7 különbséget a két nyári fotó között?

Ismételten lecsapott Dudás Gergely, alias Dudolf, akit sokan csak a feladványok magyarországi nagymestereként ismernek, és olyan bohókás, nyárias képrejtvényt skiccelt fel, amelytől garantáltan eldobjátok az agyatokat.

Dudás Gergely egyébként egy 2015 decemberében megosztott karácsonyi pandakeresős játékával tett világhírnévre szert, azóta pedig nincs megállás: Dudolf az évszakok, jeles ünnepek, vagy az egész világra kiható eseményre reagálva alkotja meg dörzsölt fejtörőit.

Így született meg a közelmúltban egy halloweeni, egy őszi állatkeresős, egy nyuszis párkereső feladvány, egy téli Mikulásos, egy tavaszi méhecskés, egy húsvéti mintakereső, egy nyárváró aranyhalacskás és egy dzsungeles-kígyós feladat is.

Dudolf ezúttal is a nyarat (mi mást?), azon belül is a vízparton való mókázást helyezi a középpontba: két strandolós kép között rejtett el 7 különbséget, amelyeket sokkal nehezebb megtalálni, mint azt elsőre gondolnátok. Hajrá, hajrá!

Borítókép: Facebook/Gergely Dudás - Dudolf
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek