3 évnél régebbi cikk

Hihetetlen autós üldözés volt egy dudálás miatt az Öreghegyen
·Videóközlekedés·Utolsó frissítés: undefined
Hihetetlen autós üldözés volt egy dudálás miatt az Öreghegyen
·Videóközlekedés·Utolsó frissítés: undefined

Ezúttal olyan felvétel került fel a világhálóra, amelytől garantáltan felszökik a vérnyomásotok: egy férfi, miután a záróvonalon fordult meg a székesfehérvári Nagyszombati utcában, az esetet dudával jelző sofőr után eredt, hogy megleckéztesse, és jól megmondja neki a magáét.

Újabb csodálatos videó bukkant fel a Bp-i Autósok Közössége YouTube-csatornáján: a közel négyperces (valójában hat) felvételen az látszik, ahogy egy fekete BMW-t vezető autós a 7-esről bekanyarodik a Nagyszombati utcába, majd miután valószínűleg észlelte, hogy rossz helyen van, egy hirtelen, ám annál felelőtlenebb ötlettől vezérelve visszafordult a záróvonalon.

A mögötte érkező autós ezt jelezvén (hátha tanul a szabálytalankodó egyén a hibájából) fél másodperce megnyomta a dudát, ám a BMW-s annyira zokon vette a jó szándékú akciót, hogy rögtön a sofőr után eredt revansot venni.

Ezután meghökkentő eseménysorozat vette kezdetét: villogott, dudált, mutogatott, előzött, lehajtott, eltűnt, újra felbukkant. Majd miután megelégelte a keménykedést, büntetőfékezett egyet, kiszállt az autóból és mintha ő lenne a sértett, fenyegetőzni kezdett. Sőt, miután megtudta, hogy az esetet kamera rögzíti, ki akarta tépni a járműből. Teljesen vállalhatatlan.

Ahogy az autós közösség is írja: "Az esemény Székesfehérváron történt július 30-án, csütörtökön. Igazából a videót kellő alapossággal illusztráltuk, de röviden összefoglalva, egy fél másodperces dudálást követően - amivel olvasónk jelezte, hogy hirtelen, záróvonalon befordult előtte egy BMW-s - elkezdődött egy kb. 6 perces, teljesen szürreális eseménysorozat."

Borítókép: Youtube/Bp-i Autósok Közössége
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek