3 évnél régebbi cikk

Augusztus 9-ig még lehet jelentkezni pótfelvételire a fehérvári egyetemek államilag finanszírozott képzéseire
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Augusztus 9-ig még lehet jelentkezni pótfelvételire a fehérvári egyetemek államilag finanszírozott képzéseire

Az Óbudai Egyetem, a Corvinus és a Kodolányi is több szakra várja a jelentkezőket.

Pótfelvételi lehetőségeket kínál a 2020/2021-es tanévre a BCE Székesfehérvári Campusa, az ÓE Alba Regia Műszaki Kara és a Kodolányi János Egyetem.

Idén először az alapképzések esetében államilag finanszírozott helyekre is pályázhatnak a hallgatójelöltek. A székesfehérvári képzésekre augusztus 9-ig, a www.felvi.hu honlapon elérhető elektronikus felvételi rendszeren keresztül lehet jelentkezni.

Azok, akik nem jelentkeztek felsőoktatásba, vagy egyetlen megjelölt szakra sem nyertek felvételt, a 2020/2021-es tanévre pótfelvételivel jelentkezhetnek a székesfehérvári képzésekre, legkésőbb augusztus 9-ig.

Idén először az alapképzések esetében államilag finanszírozott helyekre is pályázhatnak a hallgatójelöltek a költségtérítéses képzések mellett; ez a BCE és az ÓE helyi kínálatát érinti.

A Budapesti Corvinus Egyetem Székesfehérvári Campusán a gazdálkodási és menedzsment, a pénzügy és számvitel, valamint turizmus-vendéglátás szakokra várnak hallgatókat.

Az Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Karán a nappali alapképzések között földmérő és földrendező mérnöki, gépészmérnöki, mérnökinformatikus, műszaki menedzser, továbbá földmérő és földrendező mérnöki szakokra lehet jelentkezni. A felsőoktatási szakképzésre mérnökinformatikus jelölteket várnak, valamint mérnökinformatikus mesterképzésre is hirdettek felvételt.

A Kodolányi János Egyetem képzései közül több előadó-művészeti szakra, ezenkívül emberi erőforrások, szociális munka, turizmus-vendéglátás, gazdálkodási és menedzsment és közösségszervezés szakokra is várnak jelentkezőket.

A pótfelvételiről szóló legfrissebb információk a https://www.felvi.hu/felveteli/jelentkezes/aktualis/20P_meghirdetes oldalon találhatóak. Jelentkezni kizárólag az elektronikus felvételi rendszeren keresztül lehet.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek