3 évnél régebbi cikk

Megduplázta raktárkapacitását a Cerbona
·Hírekfejlesztés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zsiday Ádám
Megduplázta raktárkapacitását a Cerbona
·Hírekfejlesztés·Utolsó frissítés: undefined

Fél milliárd forintból épített új csarnokot a Cerbona. Ezzel a cég jelenleg meglévő raktárkapacitása több mint duplájára bővült, ami további fejlődési lehetőségeknek ad teret.

A keddi avatóünnepségen Pókecz Attila tulajdonos arról beszélt, hogy a 2011-es szerepvállalása óta a társaság technológiai-, kapacitásnövelési- és IT-fejlesztések sorát hajtotta végre, amelynek egyik állomása az új raktárépület megvalósítása volt. Elhangzott, hogy a jövőben több digitális fejlesztést is terveznek a cégnél. Első körben az online értékesítést indították el a vállalatnál, mely jelenleg huszonöt országba exportálja termékeit.

Mészáros Tamás ügyvezető hangsúlyozta, hogy a termelés bővülése, a növekvő hazai és külföldi igények tették szükségessé a raktár megépítését. Az 500 millió forintos beruházás költségeinek egyharmadát uniós forrásból, egyharmadát pályázati támogatott hitelből fedezték, a többi saját erő volt - a készáru raktárépítéssel párhuzamosan robotokat is beszerzett a cég.

A beruházással lehetőség nyílt arra is, hogy a funkcionális termékcsoportjaink, mint a glutén- és laktózmentes termékeink tárolását is külön meg tudjuk oldani. A raktárba korszerű polcrendszert telepítettünk és targoncákat vásároltunk, a raktári dolgozóknak a munkáját pedig vonalkódrendszer segíti.

A Cerbona jelenleg több mint százötven különböző terméket állít elő, miközben 2010-ben ez a szám ötven körüli volt.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek