3 évnél régebbi cikk

Nézzétek a MOL Aréna Sóstó óriáskivetítőjén a Vidi Európa-liga-meccsét!
Nézzétek a MOL Aréna Sóstó óriáskivetítőjén a Vidi Európa-liga-meccsét!

Csütörtökön a MOL Fehérvár FC a Standard Liége csapatával találkozik az Európa-liga rájátszásában. A csoportkörbe való jutásért folyó küzdelmet - szurkolói kérésre - az egészségügyi korlátozások betartása mellett a MOL Aréna Sóstó RBD és A szektoraiban helyet foglalva is követhetitek. A stadion kapuit a meccsnapon 19:30-kor nyitják.

A csütörtöki Európa-liga rájátszásában a MOL Fehérvár FC a Standard Liége csapatával találkozik Belgiumban. Bár a csapat idei menetelését eddig is követhették a tévé képernyőjén a szurkolók, a csoportkörbe jutásért folyó küzdelem előtt számos megkeresés érkezett Székesfehérvár Önkormányzatához is azzal kapcsolatban, hogy lehetőség nyíljon a fehérváriak otthonában, a MOL Aréna Sóstóban a közös szurkolásra.

Az egészségügyi szabályok betartása mellett az Önkormányzat a klubbal egyeztetve megteremtette annak a lehetőségét, hogy a szurkolók október 1-jén, csütörtökön együtt szoríthassanak a csapatért.

A döntés értelmében 19:30-tól nyitják meg a stadion és ezzel egy időben a büfé kapuit, a kivetítőn keresztül pedig ingyenesen nézhető a mérkőzés.

Az esemény ideje alatt kötelező lesz a maszk használata, és a szurkolóknak megnyitott RBD és A szektorban a résztvevőknek be kell tartaniuk egymás között a biztonságos távolságot.

Így jutott tovább a MOL Fehérvár FC az előző fordulóból:

(Forrás: ÖKK)

Borítókép: Wikipedia
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek