3 évnél régebbi cikk

Október a Látás Hónapja 2020-ban is!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Cserta Optika
Október a Látás Hónapja 2020-ban is!

Mint minden évben, a Cserta Optika idén is csatlakozik immár 14 éve az országos Október a Látás Hónapja kampányhoz, mely nagyszerű lehetőség, hogy kiemelt figyelmet fordíthassunk az egyik legfontosabb érzékünkre, a látásra!

Itt az idő, hogy a látásunk is kapjon egy kis gondoskodást! A Cserta Optika célja, hogy segíthessenek jobbá tenni a hozzájuk fordulók látását, és mindenki visszakaphassa a maximális éleslátás élményét újra. Megéri ezt a 20 percet erre fordítani!

Miért kell évente a látásellenőrzés?

A szemüvegviselők jelentős része nem a megfelelő, az esetek nagy részében elavult, régi korrekcióval használja a szemüvegét.

Ez könnyen fáradékonyságot, fejfájásos panaszokat, általános rossz közérzetet okozhat.

"Üzleteinkben szakértő kollégáim a látásellenőrzés során ellenőrzik a vendég aktuális látásélességét, és ezt összevetve az által viselt szemüveg értékeivel fontos és hasznos tanácsokkal látják el. A látásellenőrzés során, és annak eredményeképpen javaslatot teszünk a további szükséges lépésekre, vizsgálatokra, esetleges új szemüvegre, akár kontaktlencsére is. Mindezen túl egyfajta bónuszként örömmel nyújtjuk a meglévő szemüvegének szakszerű állapotfelmérését, ellenőrzését, szükséges beállítások elvégzését" - fejtette ki Cserta János optometrista, látszerész mester.

A káros kékfény szűrése évek óta a kampány fő üzenetei között van, kiemelten fontos és aktuális 2020-ban is!

Az idei évben mindannyian megtanultuk, mit jelent a home office, digitális oktatás kifejezések. Sokan sokkal több időt töltenek a monitor előtti munkavégzéssel, mint korábban. Gyermekeink is otthonról, a monitor előtt tanultak. Szemünket extra terhelésnek tesszük ki.

 

A digitális eszközök túlzott használata okozta fejfájás, szemfájás, szemfáradtság mindennapjaink részévé vált. A legtöbben elfogadjuk, pedig tehetünk ellene!

Védenünk kell a szemünket a monitorok, beltéri LED fények káros kékfény-terhelése ellen, gyermek és felnőtt, és az idősebb korosztály esetében is.

A mai modern szemüveglencsék, kontaktlencsék maximális védelmet nyújtanak a kékfény káros hatásai ellen. 

"Üzleteinkben részletes felvilágosítást adunk ezekről a lehetőségekről, és most októberben jelentős kedvezményekkel is segítjük a kipróbálásukat.  - tette hozzá Cserta János.  - Tisztában vagyunk vele, hogy a tavasszal kezdődő járvány terjedése most a legnagyobb, ezért kidolgoztunk egy 5 pontból álló COVID-19 protokollt, mely maximális védelmet nyújt az üzleteinkbe betérőknek és kollégáinknak egyaránt. Mindenkit várunk szeretettel a Látás Hónapja 2020 kampány keretében is, de arra kérjük, tartsa be előírásainkat üzleteinkben."

Kézfertőtlenítés érkezéskor, maszk viselése az optikában, biztonságos távolság betartása, maximálisan biztonságos, akár érintésmentes szemvizsgálat, szemüvegek, üzleteink minden napos ózonos fertőtlenítése!

Cserta Optika
Székesfehérvár, Távírda u. 25. Tel.:06-22/507-360
www.csertaoptika.hu
www.facebook.com/csertaoptika1

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek