3 évnél régebbi cikk

A szociális intézmények dolgozói is ingyenesen buszozhatnak Fehérváron
A szociális intézmények dolgozói is ingyenesen buszozhatnak Fehérváron

A székesfehérvári bentlakásos szociális intézmények és az Alba Bástya Központ dolgozói decemberben ingyenesen használhatják a helyi buszjáratokat. A veszélyhelyzet időtartamának függvényében meghosszabbíthatják ezt a lehetőséget.

A szociális munka napján (november 12.) Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere Facebook-oldalán jelentette be az örömhírt:

"A szociális területen dolgozók mindenkor nélkülözhetetlen szolgálata idén különleges hálát és támogatást érdemel, ezért a továbbra is biztosított cafeteria juttatások mellett

a székesfehérvári bentlakásos szociális intézmények és az Alba Bástya Központ dolgozói december hónapban ingyenesen használhatják a helyi buszjáratokat.

Természetesen a veszélyhelyzet időtartamának függvényében hosszabbítjuk majd ezt a lehetőséget, amelynek technikai részleteiről levélben fogom tájékoztatni az intézményeket. Köszönjük szolgálatukat!"

Ezzel az egészségügyi dolgozók után a szociális szféra szakembereivel bővül azoknak a köre, akik ingyenesen használhatják a helyi buszközlekedést.

Borítókép: Kiss László
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek