Cloudy5 °C
2020. december 4. péntek Barbara, Borbála
Menü
Házhozszállítás

Kikapcsolási moratóriumot hirdetett a Nemzeti Közművek

Adventtől vízkereszt utánig tart az NKM kikapcsolási moratóriuma. Azokra nem vonatkozik, akiket már korábban kikapcsoltak.

Az NKM Energia Zrt. 2020. november 29. és 2021. január 8. között önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal, írják közleményükben. Vagyis az NKM önkéntes moratóriuma advent első vasárnapjától egészen vízkereszt utánig tart. 

A moratórium nemcsak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van. Nem vonatkozik viszont azokra, akik már ki vannak kapcsolva. 

Kiemelik, hogy folyamatosan nyomon követik a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, szabályozásokat, ezekre figyelemmel teszik meg a szükséges intézkedéseket és haladéktalanul tájékoztatják az ügyfeleket.

Az NKM továbbra is azt javasolja ügyfeleinek, hogy mindannyiunk biztonsága érdekében válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, a mobilapplikációt, a telefonos vagy írásos ügyfélszolgálatot a személyes érintkezések csökkentése érdekében. 

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Házhozszállítás

Most olvassák


Ez van

A hét sztorija

Eseménynaptár