3 évnél régebbi cikk

Új edzési lehetőség Fehérváron az új évben
Új edzési lehetőség Fehérváron az új évben

Az új év új mozgáslehetőséggel indul az EFI-nél: Csernus-Lukács Edina vezetésével szerdánként alakformáló-zsírégető tornából, majd a teljes test átnyújtásából álló edzéseken lehet részt venni.

Csernus-Lukács Edina gyógytornász, aerobic és fitness edző tart szerdánként órát az Egészségfejlesztési Iroda szervezésében, 18-19.30 óra között. Az első foglalkozás január 6-án lesz, jelentkezni az EFI közösségi oldalán üzenetben lehet.

Az edzés első része egy egyórás alakformáló-zsírégető torna lesz: a minden izomcsoportot megmozgató, statikus gyakorlatokkal szebbé és feszesebbé válik az alak, javul az állóképesség, fejlődnek az egyensúlyképességek. A fél órás nyújtó-lazító torna a teljes testre kiterjed: segít megőrizni a helyes testtartást, ellazít és regenerál, és hatékony lehet az időskori mozgásszervi problémák kialakulásának megelőzésében is.

Csernus-Lukács Edina neve nem véletlenül ismerős az fmc.hu olvasóinak: ő tartotta a Fehérvár Televízió tévétornáit, melyeknek videót egytől ezen a linken egyig megtaláljátok.

Borítókép: Tóth Gabriella
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek