7 hónapnál régebbi cikk

Az autópályán gyalog menekülő embercsempészt gázoltak halálra Fejér megyében
·Bűnügyembercsempészet·Utolsó frissítés: undefined
Az autópályán gyalog menekülő embercsempészt gázoltak halálra Fejér megyében
·Bűnügyembercsempészet·Utolsó frissítés: undefined

Az M6-os egyik pihenőjében akarták igazoltatni a gyanús autó sofőrjét a rendőrök. A férfi előbb a kocsival, majd gyalog próbált elmenekülni. Az autópályán gázolta halálra egy vétlen autós.

A rendőrök a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztályának információi alapján akartak megállítani egy magyar rendszámú autót 2021. február 8-án 17 óra 50 perc körül az M6-os autópálya 40-es kilométerszelvényében található Fácános pihenőhelyen, Besnyő térségében, írja a police.hu.

A sofőr a rendőröket meglátva először autójával, majd a járművet hátrahagyva, gyalogosan próbált meg elmenekülni, a pályatesteket elválasztó szalagkorláton átugrott és ekkor elgázolta egy szabályosan közlekedő személygépjármű. A baleset során az eddig ismeretlen férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A gépkocsiban utasként tartózkodó öt szír állampolgár magyarországi tartózkodását nem tudta hitelt érdemlően igazolni, ezért őket a rendőrök elfogták és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították.

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek