1 évnél régebbi cikk

Szökött embercsempészt keresnek Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Police.hu
Szökött embercsempészt keresnek Székesfehérváron

Csütörtökön délután a kórház területén szökött meg, a rendőrség felhívja a figyelmet: senki ne próbálja meg elfogni!

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság Cojocaru Alexandru moldáv állampolgár ellen elfogatóparancsot bocsátott ki fogolyszökés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt - tájékoztatott a police.hu.

Az embercsempész 2022. június 30-án 15 óra 55 perckor szökött meg Székesfehérvárról, a Fejér Megyei Szent György kórházba történő szállítása során, annak területéről.

A 20 éves moldáv férfi 175 cm magas, vékony sportos testalkatú. Barna rövid haja és barna szeme van. Szökésekor fekete, jobb vállán szakadt, rövid ujjú pólót, fekete hosszú nadrágot és fehér sportcipőt viselt. A fiatal férfi orra törött, és vágás nyom is van rajta, jobb szemén pedig bevérzés látható.

A rendőrség felhívja figyelmet: senki se próbálja meg elfogni!

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Cojocaru Alexandrut felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22-541-600 telefonszámot, vagy akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek