3 évnél régebbi cikk

Horrorkaravánt kapcsoltak le az M7-esen a Fejér megyei rendőrök
·HírekM7-es autópálya·Utolsó frissítés: undefined
Horrorkaravánt kapcsoltak le az M7-esen a Fejér megyei rendőrök
·HírekM7-es autópálya·Utolsó frissítés: undefined

3000 kilóval több rakományt szállított az külföldi horrorkaraván, amit vasárnap kapcsoltak le a rendőrök az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán. Közel 1 millió forintos bírságot szabtak ki a sofőrökre.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának járőrei az M7-es autópálya Budapest irányába vezető oldalán, a Gorsium pihenőhelyen ellenőriztek 2021. február 7-én délelőtt két járműszerelvényt és az azokat vezető sofőröket, írja a police.hu.

A rendőrök az ellenőrzés során megállapították, hogy a járműveken található több gumiabroncs futófelülete jelentősen elkopott, a szállított rakományok rögzítése nem megfelelő, valamint a járművek vélhetően jelentős túlsúllyal is közlekednek. A tengelysúlymérést követően kiderült, hogy az egyik jármű rakománya több mint 2000 kilogrammal, míg a másik jármű súlya 1000 kilogrammal haladta meg a megengedett legnagyobb össztömeget.

Az egyenruhások az elkövetett szabálysértések miatt a külföldi állampolgárságú sofőröket 600 ezer forint és 350 ezer forint közigazgatási bírság megfizetésére kötelezték és az összeg befizetéséig mindkét járműszerelvény továbbhaladását megtiltották.

Borítókép: police.hu
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek