3 évnél régebbi cikk

Szinglikosarakkal ismerkedhettek a fehérvári Auchanban is
Szinglikosarakkal ismerkedhettek a fehérvári Auchanban is

A koronavírus-járvány terjedését meggátoló szigorú intézkedések hatására szinte alig van lehetőségük a pár nélküli egyéneknek megtalálni az igazit. Nos, az Auchan gyorsan felismerve a lehetőséget, Valentin-nap alkalmából szinglikosarakat helyezett ki több áruházának, így a fehérvárinak is, bejáratánál, ezzel is elősegítve, hogy az egyedülálló vásárlók megtalálják a nagy ő-t. Egy tali a hentespultnál? Jöhet!

A napokban egy egészen bizarr, ám valahol ötletes kép kezdett terjedni a világhálón, miszerint a csömöri Auchan bejáratánál olyan bevásárlókosarakat helyeztek ki, amely használatával a világ tudtára adhatod, hogy te bizony pár nélkül tengeted a mindennapjaidat, így ha egy másik, hasonló kiskocsival flangáló szinglivel kiszúrjátok egymást, akkor ott még bármi is megtörténhet.

Kíváncsiságomtól vezérelve gyorsan felkerekedtem, hogy megkukkantsam, vajon mi a helyzet a székesfehérvári Auchanban, ám szinte a kutatómunkámmal párhuzamosan a Holland fasoron található üzlet hivatalos Facebook-oldalán megosztották, hogy közkívánatra szeretett városunkban is megjelentek az ismerkedős kosarak.

Mondjuk mire odaértem, már alig volt belőlük, így nagyon úgy néz ki, hogy a szinglik gyorsan éltek is a lehetőséggel - ha már más ötletük nincs az ismerkedésre.

Bár kicsit megnehezítheti a dolgukat az a tény, hogy kötelező maszkban vásárolni, nem is beszélve a másfél méteres távolság betartásáról, ám ahogy a mondás tartja: a szerelem vak - ez esetben meg aztán főleg!

Így a szikrához lehet, hogy elég lesz egy kóbor pillantás a hentespultnál sorban állva, lovagias előreengedés a kasszánál, nyújtózkodás az elérhetetlen áruért, vagy éppen az a határozott mozdulat, ahogy a WC-papírt beleteszed a kosárba.

Nem beszélve arról, hogy azt a bevásárlókocsit lehet szexibben is húzni-tolni, szóval a lehetőségek határtalanok, ám ha két ember között megvan a kémia, akkor lényegében fejen is állhatnak, így is, úgy is egymásra találnak.

Kicsit utánaolvasva a szinglikosaraknak kiderült, hogy Finnországban már három évvel ezelőtt is próbálták hasonló turpissággal összehozni az egyedülállókat. Rábiggyesztettek egy sinkkukori (magyarul a Google Fordító szerint egyetlen kosár) feliratot, és mehet is a menet. Mutatom:

Szóval szinglik, ha gyorsan szeretnétek párt találni Valentin-napig, akkor kapjátok fel az Auchan ismerkedős kosarát és rodeózzatok a sorok között, hátha megtaláljátok az igazit. Egy próbát megér, nemde?

Borítókép: Facebook/Auchan
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek