2 évnél régebbi cikk

Valentin-napi „Szerelmes" falatok workshop a Saveur Kávézó és Cukrászda vezetőjével
·GasztroValentin-nap·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Saveur Kávézó és Cukrászda
Valentin-napi „Szerelmes" falatok workshop a Saveur Kávézó és Cukrászda vezetőjével
·GasztroValentin-nap·Utolsó frissítés: undefined

Lepd meg a kedvesedet vagy szeretteidet egy különleges, Saveur-féle vegán Valentin-napi menüvel!

Ha szeretnél túllépni a lufi-maci-szívecske hármasánál, de meglepnéd kedvesedet vagy családtagodat Valentin-nap alkalmából, akkor tedd ezt stílusosan! A különlegesség érzése, az egyedi meglepetés és a kreativitás mindig nyerő, és mi lehetne egyedibb egy általad készített különleges menünél, ami ráadásul a fülledt, meleg nyarat idézi.

A Saveur Kávézó és Cukrászda előzetes felmérése is azt mutatja, a mediterrán ízek egyértelműen vezetik a kedveltségi listát, ezért ilyen ételsort készíthetünk Valentin-napi workshopjukon, amelyet aztán a nagy napon könnyedén megismételhetünk otthon.

A workshop időpontja február 5-e, szombat 10-13 óráig.

És hogy mi lesz a menü?

  • vegán görög saláta pácolt "fetával", sült "kolbásszal", pesztós orsótésztával, "parmezánnal"
  • a desszert pedig tiramisu. 

A főzésen való részvétel ára 5000 forint, amely tartalmazza a teljes adagos menü elfogyasztását, a receptet és egy-egy alkoholmentes italt. (Elvitelre csak annak van lehetősége, aki végül nem tud megjelenni a főzésen.)

A workshop házigazdája rendhagyó módon a cukrászda tulajdonosa, Karetka Katalin, aki remek cukrász és háziasszony hírében áll  - így biztosan ízes "szerelmes" falatok kerülnek ki a keze közül.

Jelentkezni a részvételi díj befizetésével lehet a cukrászdában, a Székesfehérvár Budai út 140. szám alatt február 1-ig, keddig. (Az eseményen videó-és fotófelvétel készülhet.)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek