3 évnél régebbi cikk

Bezárnak a kaszinók, nyitva maradnak a bankok és a dohányboltok
Bezárnak a kaszinók, nyitva maradnak a bankok és a dohányboltok

Március 8-tól bezárnak a kaszinók, de a tavaly tavaszhoz hasonlóan nyitva tartanak a bankfiókok és a dohányboltok.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) közlése szerint a csütörtökön bejelentett döntésekkel kapcsolatban minden részletszabályozás pénteken jelenik meg.

A KTK az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: "a szolgáltatások körében a zárva tartás természetesen a kaszinókra is vonatkozik, viszont a tavaly tavaszi időszakhoz hasonlóan a bankfiókok és a dohányboltok továbbra is nyitva tarthatnak".

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön jelentette be az üzletek és a szolgáltatások március 8-tól március 22-ig tartó bezárását, illetve szüneteltetését, továbbá az óvodák és az általános iskolák április 7-ig tartó bezárását. A koronavírus-járvány terjedésének csökkentéséért meghozott szigorításokról elmondta, az üzletek március 8-tól március 22-ig lesznek zárva, kivéve az élelmiszerboltokat, a patikákat, a drogériákat és a benzinkutakat. Március 8-tól március 22-ig minden szolgáltatás szünetel a magánegészségügy kivételével - tette hozzá.

Információink szerint a posták is nyitva lesznek, illetve a magánegészségügyi szolgáltatók közé tartoznak például az optikák és a hallásközpontok is.

A székesfehérvári közműszolgáltatók közül a Fejérvíz közösségi oldalán már megjelent, hogy a cég március 8-tól határozatlan időre felfüggeszti a személyes ügyfélfogadást. Az ügyfélszolgálatainkon csak telefonos, vagy elektronikus úton lehet intézni ügyeiket!

 

 

Borítókép: PB
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek