3 évnél régebbi cikk

A Haleszben futottak a népszerű sportember és futásszervező gyógyulásért
·Hírekfutás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kaiser Tamás
A Haleszben futottak a népszerű sportember és futásszervező gyógyulásért
·Hírekfutás·Utolsó frissítés: undefined

Kaufer Tamást szinte mindenki ismeri, aki Fehérváron fut. A népszerű vérteskozmai Rock 'n Roll-futás vagy a Bence-hegyi futás kitalálója, szervezője, sok futóesemény hangulatfelelőse most kórházban fekszik. Barátai, tisztelői egykörös futással üzentek: gyógyulj, Tomi!

"Tamás nagy harcos, reméljük ezt ő is tudja magáról. Ma, március 8-án 18 órára lélekerősítő futást szervezek a Haleszba, ami annyit tesz, hogy futunk egy kört Tamás gyógyulásáért, készítünk egy közös fotót és elküldjük neki" - jelent meg a felhívás a Facebookon ma reggel. A hatvan évesen is kőkemény sportemberért sokan szorítanak, ezt mutatta, hogy a gyors kezdeményezésre mintegy harminc futó jött össze, a fenti poszt alá pedig száznál többen kommentelték be jókívánságaikat. Mindenki bízik benne, hogy ezzel a kihívással is megküzd a nem mindennapi életúttal büszkélkedő "futórocker".

A Halesz nemrég átadott új futókörét honlapunkon éppen Kaufer Tamással teszteltük. Ma este itt a barátok üzentek, majd futás közben a távolságot tartva, maszkban egy kört teljesítettek, Tamás gyógyulásáért.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek