3 évnél régebbi cikk

Nyuszmegálló Székesfehérváron! De mi az a nyuszmegálló?
Fehérvár Médiacentrum fotója
E.ON Hungária Csoport
Nyuszmegálló Székesfehérváron! De mi az a nyuszmegálló?

A húsvéti ünnepre feldíszített buszmegállókkal, vagyis nyuszmegállókkal lepte meg az utasokat az E.ON Hungária Csoport, egyet Székesfehérváron is nyuszisítottak.

Tavaly karácsonykor Székesfehérvár még kimaradt az E.ON ünnepi buszmegálló díszítéséből, de a nyuszika végül hozzánk is hozott egyet, és április 15-ig lesz látható, kipróbálható a buszpályaudvarnál, a Piac tér 3. számnál. 

A nyuszmegállókban a padok tojásdekorációt kaptak, várakozás közben pedig kedves nyuszifüles fotókat is készíthetünk, illetve a telefon segítségével életre kelthetjük a háromdimenziós virtuális tojást, amit a buszra várva megfesthetünk és egyénileg díszíthetünk is, sőt, akár el is küldhetjük azt szeretteiknek vagy megoszthatjuk remekművünket a közösségi oldalakon.

Az egyik budapesti megállónál még egy csavart beépített az E.ON a JcDecuax Hungary Kft.-vel együttműködésben: a húsvét hétfői locsolás hagyományát is felelevenítik, egy szenzoros parfümszórónál locsolkodhatnak a hölgyek. A megállók ugyan szavalni nem tudnak, de így sem maradnak locsolóvers nélkül a várakozók, kedves versike olvasható a falukon.

„Egy kedves gesztussal, a mindannyiunknak kedves húsvéti hagyományok felidézésével szeretnénk néhány percnyi üdeséget, friss tavaszi lendületet, energiát hozzáadni az ünnepekhez. A pandémia megváltoztatta az ünnepeinket is, ezért szerettünk volna örömöt, vidámságot hozni a húsvéti időszakra a feldíszített buszmegállókkal” – mondta el Károlyi Zsuzsanna az E.ON Hungária Csoport nevében.

A nyuszmegállók április 15-ig maradnak nyuszisak, és Székesfehérvár mellett további négy helyszínen csalnak mosolyt az arra járók arcára: Budapesten a Széll Kálmán téren és a Blaha Lujza téren, Győrben a Szent István út 45. szám alatt, a Hajós játszótérrel szemben és Pécsen a Bajcsy- Zsilinszky Endre utcában a Vásárcsarnokkal szemben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek