3 évnél régebbi cikk

Letartóztatták a sárkeresztúri fiút félholtra verő apát és fiait
·Hírekbűnügy·Utolsó frissítés: undefined
Letartóztatták a sárkeresztúri fiút félholtra verő apát és fiait
·Hírekbűnügy·Utolsó frissítés: undefined

A Székesfehérvári Járásbíróság nyomozási bírája a mai napon megtartott ülésen elrendelte az ügy 4 gyanúsítottjának letartóztatását a szökés/elrejtőzés, valamint a bizonyítás veszélyeztetése okán, illetve a bűnismétlés megakadályozása érdekében.

A rendelkezésre álló adatok szerint az apa és 3 fia eddig nem tisztázott konfliktus miatt különböző szerszámokkal támadt rá a sértettre és társaságára Sárkeresztúron. Ennek során a 16 éves fiút a 4 gyanúsított gereblyenyéllel, lapáttal és bottal bántalmazta, melynek következtében életveszélyes állapotba került, így még aznap éjszaka a Fejér Megyei Szent György Kórházba szállították.

Kezelőorvosa tett bejelentést a rendőrségre arról, hogy folyamatban van egy fiatalkorú ellátása, akit állítása szerint a Fejér megyei településen bántalmaztak.

A két fiatalkorú gyanúsított esetében a bíróság határozata véglegessé vált, míg a felnőttkorú gyanúsítottak a határozattal szemben fellebbezést jelentettek be, így az ő vonatkozásukban a Székesfehérvári Törvényszék hoz végleges döntést.

(Forrás: Székesfehérvári Törvényszék)

Borítókép: pixabay.com
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek