2 évnél régebbi cikk

Idén is online lesz a sportmajális Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Idén is online lesz a sportmajális Székesfehérváron

A különféle online edzések és beszélgetések mellett olyan sportos kihívások is várnak május 1-jén a fehérváriakra, melyek a szabadban is teljesíthetőek.

Május 1-jén a lényeg a mozgás, ahogy azt már tíz éve megszokhattuk Székesfehérváron. Városunk ugyanis már pontosan egy évtizede sporttal ünnepli a jeles napot. A Sportmajális azonban 2020-ban a járvány miatt az online térbe költözött, és hasonlóan alakul ez 2021-ben is, derül ki szekesfehervar.hu cikkéből.

Mint írják, a május elsején 9:30 és 14 óra között élő online edzésekre hívja a fehérváriakat a Székesfehérvári Közösségi és Kulturális Központ a www.szekesfehervar.hu oldalon.

A SportmajálisON programja:

9:30 Beköszönés
9:45 Saját testsúlyos edzés László Dominikkal
10:30 Beszélgetés Kovács Krisztián és Major Dániel trial versenyzőkkel
10:45 Aerobik, dinamikus gerinctorna Légrádi-Pallós Gyöngyvérrel
11:30 Beszélgetés Németh Norbert darts táblabíróval
11:45 Jóga Utasi Petrával
12:30 Beszélgetés Kaufer Tamás amatőr futóval
12:45 Beszélgetés Bánhegyi Adrienn ugróköteles világbajnokkal
13:00 Funkcionális edzés Kiss Marcellal
13:45 Elköszönés

Műsorvezető: Somos Zoltán

Idén lehetőség nyílik arra, hogy a kihívásokat kedvelők kipróbálják magukat a SportmajálisON program keretein belül. Különböző távok közül választva futva és kerékpárral is lehet teljesíteni a SportmajálisON Challenge-et -elsősorban a szabadban, hiszen erre a városban, illetve a város közvetlen környékén már több alkalmas helyszín is kínálkozik, de természetesen a szobabicikli vagy a futópad is megfelel a teljesítésre.

Azok, akik előzetesen regisztrálnak és a megadott határidőre befizetik a nevezési díjat, egy mutatós, egyedi, a 2021-es nem szokványos, de hangulatában mégis különleges Sportmajálisra emlékeztető érmet is átvehetnek majd, hogy sose felejtsék el: a sport, a mozgás erőt ad, a nehézségeken is átsegít. A kihívásokra a www.fehervariprogram.hu oldalon lehet jelentkezni.

Május 1-jén, szombaton a délelőtti órákban ide kattintva oldalon többféle edzés közül válogathatnak majd az érdeklődők. Az edzők a 40-45 perces tréningekben olyan mozgásformákat mutatnak be, amelyeket kezdők is bátran kipróbálhatnak: belekóstolhatnak például a jógagyakorlatokba, lesz aerobik, de saját testsúlyos és súlyzós edzést is kínálnak a szervezők a sportolni szerető közönségnek.

A közvetítés a Titkok Házából történik majd, ahol már a próbaadást is megtartották:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek