2 évnél régebbi cikk

Festésélmény Fehérváron: Festegess Timivel! Most ingyenes online óra anyák napjára
·Videóélmény·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Festegess Timivel
Festésélmény Fehérváron: Festegess Timivel! Most ingyenes online óra anyák napjára
·Videóélmény·Utolsó frissítés: undefined

Nemcsak az alkotás örömét adja Sturcz Tímea élményfestés stúdiója Székesfehérváron, hiszen ahogy ő mondja: a képeket nem lehet elrontani, így otthonunk dísze is lehet saját művünk, vagy akár ajándékba is adhatjuk azt.

Saját otthonát saját festményeivel szerette volna díszíteni - innen indult a Festegess Timivel élményfestő alkotóműhely története. Sturcz Tímea, a stúdió alapítója végül nemcsak saját otthonának díszítését oldotta meg, de ma már mások számára kínálja a lehetősséget: az alkotás örömének megtapasztalását. 

És nemcsak azok próbálhatják ki magukat Timi segítségével a székesfehérvári Festegess alkotóműhelyben vagy akár online, akik előképzettséggel rendelkeznek,

hanem a teljesen kezdőknek is garantált az élmény és a hozzá tartozó eredmény.

Ahogy Timi mondja, a festményeket nem lehet elrontani. 

Aki szeretne részese lenni az élményfestésnek, két lehetősége van rá: személyesen a székesfehérvári alkotóműhelyben, a Táncsics Mihály utca 5. szám alatt, vagy online, az otthoni élményfestő szettek segítségével. Az online festés során - akárcsak élőben - lépésről-lépésre halad a munka az első ecsetvonástól az aláírásig, így könnyen követhető.

Anyák napja alkalmából pedig a Festegess Timivel ingyenes, online festés kínál azoknak, akik saját munkájukkal szeretnék felköszönteni édesanyjukat. 

Az ingyenes anyák napi videó az alkotóműhely Facebook-oldalán lesz elérhető május 1-én, szombaton 10 órától, május 2-án, vasárnap éjfélig. 

Az alkotáshoz pedig az otthonról esetleg hiányzó eszközöket, például előrajzolt vásznat, festékeket, ecsetkészletet a Festegess Timivel weboldalán is beszerezhetjük.

És hogy hogyan néz ki egy online festés? A következő videóban egy kis ízelítőt ad belőle Timi.

 Szerkesztők: Ring Júlia, Papp Brigitta

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek