2 évnél régebbi cikk

Idén nyáron is elmarad a FEZEN Fesztivál
·Hírekbuli·Utolsó frissítés: undefined
Idén nyáron is elmarad a FEZEN Fesztivál
·Hírekbuli·Utolsó frissítés: undefined

A jövőre 25 éves FEZEN Fesztivál a nemzetközi fellépők hiányával és a közönség védettségi igazolványhoz kötődő megosztottságával indokolta a döntést - olvasható a rendezvény Facebook-oldalán.

A FEZEN Fesztivál Facebook-oldalán közölte a szomorú hírt, hogy több, mint 2 év szervezési munkája és az elmúlt hónapok kilátástalan esélylatolgatása után úgy döntöttünk, a 2020-as után, a 2021-es FEZEN Fesztivált is kénytelenek vagyunk lemondani.

"Rengeteg szempontot figyelembe vettünk, rengeteg emberrel, ügynökséggel, zenekarral egyeztettünk itthon és világszerte és, bár egy nagyon halovány esély még mindig maradt a megrendezhetőségre, döntésünket 2 fő indok alapján hoztuk meg:

  • a nemzetközi előadóink nagy része már átkötötte 2022-re a FEZEN-es fellépését és, akikkel pótolni szerettük volna őket sem bíznak abban, hogy idén tudnak biztonságosan utazni. Ezek miatt biztosan nem tudnánk olyan szintű fesztivált szervezni nektek, amire alapból jegyet váltottatok.
  • mi nem szeretnénk beleállni abba, hogy oltással vagy oltás nélkül lehet koncertre menni. Nagyon sokan nem váltottátok vissza a belépőtöket és biztosan vagytok jó páran, akik még nem rendelkeznek majd védettségi igazolvánnyal a FEZEN időpontjában, így őket teljesen kizárnánk, ami nem fordulhat elő!

Hiszünk benne, hogy a fesztiválozás a szabadságról szól, nem a korlátokról. Nagyon nehéz volt úgy döntést hozni, hogy jelenleg semmilyen operatív információnk nincs a zenés-táncos rendezvényekről, az idő viszont halad. Hisszük, hogy ez a legkorrektebb döntés a mostani helyzetben, bármennyire fájdalmas.

Hiszünk benne, hogy belátható időn belül véget ér a járvány, és 2022-ben szabadon, egészségesen tudjuk majd ünnepelni a FEZEN 25 éves jubileumát, amire nagyon készülünk!" - olvasható a közleményben.

Természetesen lesz lehetőség a belépők visszaváltására is. A LIGET-es átváltásról vagy a visszatérítésekről hamarosan mondják a részleteket, amint a kormány közzéteszi a nagyrendezvényekkel kapcsolatos rendelkezéseket.

Ha nem tudtok még egy évet várni a bulira, akkor azt javasolják a szervezők, hogy váltsátok be FEZEN bérletedet vagy napijegyedet a LIGET programjaira..

Borítókép: facebook.com/FEZENFesztival
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek