2 évnél régebbi cikk

Koronavírus: ma sem volt újabb elhunyt
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined
Koronavírus: ma sem volt újabb elhunyt
·Hírekkoronavírus·Utolsó frissítés: undefined

Az elmúlt 24 órában 37 fertőzöttet azonosítottak és nem volt újabb elhunyt. Fejérben egy fertőzöttet diagnosztizáltak.

A beoltottak száma 5 495 888 fő, közülük 4 973 210 fő már a második oltását is megkapta. 37 új fertőzöttet igazoltak, ezzel a járvány kezdete óta összesen 808 197 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. - írja a koronavirus.gov.hu.

Nincs újabb elhunyt, így az elhunytak száma változatlanul 29 992 fő. A gyógyultak száma folyamatosan nő, jelenleg 739 561 fő, az aktív fertőzöttek száma pedig 38 644 főre csökkent. 98 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 22-en vannak lélegeztetőgépen.

Az oltásoknak és a védelmi intézkedéseknek köszönhetően letörtük a járvány harmadik hullámát. A kormány elindította a nemzeti konzultációt a gazdaság és az élet újraindításáról. Hamarosan átlépjük az 5,5 millió beoltottat, amikor életbe lép az újraindítás következő fokozata. Mától Magyarország a szomszédos országok határmentén élőket is fogadja oltásra. 

Kapcsolódó
Orbán Viktor: ma elérjük az 5,5 millió beoltottat

Ma eléri az első oltások száma az 5,5 milliót, míg a második oltás esetében az 5 milliót, ezért újabb könnyítések jönnek – mondta Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! műsorában.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek