2 évnél régebbi cikk

Online utazástervezővel tesztelheted az új székesfehérvári buszmenetrendet!
·Közlekedéstömegközlekedés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
szekesfehervar.hu
Online utazástervezővel tesztelheted az új székesfehérvári buszmenetrendet!
·Közlekedéstömegközlekedés·Utolsó frissítés: undefined

Az új buszhálózat és menetrend 2021. július 17-én lép életbe. Az új menetrend bevezetésének első két hetében, 2021. július 16-tól egészen 2021. július 31-ig ingyenes lesz a közösségi közlekedés Székesfehérváron.

A tavaszi konzultáción beérkezett lakossági vélemények figyelembevételével véglegesítették a szakemberek a hálózati térképet, az új menetrendben szereplő járatok útvonalát és menetrendjét. A város honlapján minden szükséges információt részletesen megtalálnak: https://www.szekesfehervar.hu/ujmenetrend - tette közzé közösségi oldal Cser-Palkovics András polgármester.

A menetrendi füzet nyomtatásban is elérhető lesz a július 8-án megjelenő FehérVár hetilapban, valamint attól a naptól kezdve a Volánbusz ügyfélszolgálati irodáiban, a Városházán és az uszodában is.

A hálózat és az új menetrend jobb megismerését segíti a városi honlapon újra elérhető, aktuális útvonaltervező program is.

Az új menetrend a főbb úti célokat többségében átszállás nélkül elérhetővé teszi, gyakoribb járatsűrűséggel és reggel/este kibővített üzemidővel működik majd az új közösségi közlekedési rendszer.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek