2 évnél régebbi cikk

Elstartolt a 2021-es EFOTT! - Mutatjuk, hogy mi vár rátok az idei fesztiválon
·ProgramokEFOTT·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
EFOTT
Elstartolt a 2021-es EFOTT! - Mutatjuk, hogy mi vár rátok az idei fesztiválon
·ProgramokEFOTT·Utolsó frissítés: undefined

Augusztus 11-én, szerdán tartották a 2021-es EFOTT sajtótájékoztatóját, ahol a hazai és világhírű fellépők mellett a velencei-tavi fesztivál újdonságairól is beszámoltak a szervezők. Higgyétek el, van bőven! 

Bekezdett az idei EFOTT (augusztus 10-15.), amely az elmúlt évek során Magyarország egyik legnagyobb és legjobb bulijává nőtte ki magát.

A rendezvény történelmébe olyan külföldi előadók vésték bele nevüket, mint Sean Paul, Tinie Tempah, Shaggy, Jessie J, Rita Ora, John Newman, Rudimental és a Lost Frequencies, idén pedig a brutálisan nagy parádét csapó (és már többször is csábított) Flo Rida és a legenda-státuszban tündöklő Scooter slágereire tombolhat a nagyérdemű.

Hogy a hazai kedvencekről se feledkezzünk meg, többek között fellép a Halott Pénz, a Wellhello, Majka & Curtis, a ByeAlex és a Slepp, a Punnany Massif, a Bagossy Brothers Company, a Follow The Flow és Rúzsa Magdi, illetve a retró szerelmesei is megtalálhatják számításaikat - az előadók teljes névsorát ide kattintva találjátok.

Persze nincs EFOTT hivatalos nyitány nélkül, így augusztus 11-én, szerdán kora délután egy sajtótájékoztatóra került sor, amelyen L. Simon László országgyűlési képviselő, Mészárosné Hegyi Gyöngyi Éva, Sukoró polgármestere, Murai László HÖOK elnök és Schanda Tamás miniszterhelyettes (Innovációs és Technológiai Minisztérium) is részt vettek.

És hogy mit nyújt az idei fesztivál?

Egész napos kulturális programokat, országos hallgatói sportdöntőket, hallgatóbarát árakat, biciklitúrát a fesztiválra, jelnyelvi tolmácsokat a koncerteken, a Velencei-tó varázsát és még sok egyéb mást, amelyek miatt már a korábbi években is az EFOTT volt az egyetemisták elsődleges kikapcsolódási célpontja.

Ja, és ezt a 10 dolgot még véletlenül se hagyjátok ki az EFOTT-on:

Kapcsolódó
10 dolog, amit nem szabad kihagyni a 2021-es EFOTT-on

Az év legnagyobb hallgatói bulija egy év kihagyás után augusztus 10-én délután végre megnyitja kapuit!

Ezen kívül a szervezők idén nagy tisztelettel adóznak idén azon hallgatóknak, akik Magyarország járvány elleni védekezését segítették, hiszen az ő munkájuk is kellett ahhoz, hogy idén újra rendezvényeket lehessen lebonyolítani.

Közel 9000 egyetemista vett aktívan részt a védekezésben, az ITM támogatásával számukra ingyen belépést biztosítanak az EFOTT 0. napjára, továbbá számos installációval, programelemmel, valamint minden este az első hullámban megszokott tapsolással készülnek a nagyszínpadon.

Ha minden megvan, akkor mehet az őrület! És ne felejtsétek: EFOTT, csak szabadon...

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek