2 évnél régebbi cikk

Kirándulni szeretnél a hétvégén? Mutatjuk, mikor nem tudsz e-matricát venni!
·Közlekedése-matrica·Utolsó frissítés: undefined
Kirándulni szeretnél a hétvégén? Mutatjuk, mikor nem tudsz e-matricát venni!
·Közlekedése-matrica·Utolsó frissítés: undefined

Fejlesztik hétvégén az útdíjfizetési rendszert, ezért szeptember 12-én, vasárnap hajnali 1 és 4 óra között átmenetileg nem lesznek elérhetők a megszokott értékesítési szolgáltatások - közölte a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató (NÚSZ) Zrt. pénteken az MTI-vel.

Az említett időszakban nem lehet majd e-matricát és viszonylati jegyet vásárolni, nem tölthető fel HU-GO egyenleg sem a társaság saját értékesítési felületein, sem a viszonteladó partnereknél. A fedélzeti eszközzel közlekedők útdíjbevallásait, megfelelő egyenleg esetén, a karbantartást követően befogadják.

A közleményben a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató felhívta a figyelmet arra, hogy a díjköteles útszakaszokat a rendszerfejlesztés ideje alatt sem lehet ingyenesen igénybe venni. Az úthasználati jogosultságot érdemes a karbantartási időszakot megelőzően, előre megváltani a NÚSZ Zrt. saját online értékesítési felületein, vagy az ematrica.nemzetiutdij.hu, illetve a hu-go.hu weboldalakon, a társaság ügyfélszolgálati irodáiban vagy viszonteladó partnereinél.

Borítókép: Látrányi Viktória
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek