2 évnél régebbi cikk

A Világkupán és az OB-n is szépen helyt álltak a Kid Rock and Roll táncosai
·SportTestszobrászat·Utolsó frissítés: undefined
A Világkupán és az OB-n is szépen helyt álltak a Kid Rock and Roll táncosai
·SportTestszobrászat·Utolsó frissítés: undefined

A Világkupán nyolcadik helyezést ért el a Kid Rock and Roll SE párosa, az Országos Bajnokságon pedig arany-, ezüst- és bronzéremnek is örülhetett az egyesület három formációja.

Pozsonyban rendezték meg az Acrobatic Rock And’ Roll World Cup-ot, melyen a Kid Rock and Roll SE két versenyzője, Radnai Kristóf és Nagy Noémi is a zsűri elé állt.

A fiatalok az előfutam után a 12. helyen végeztek, majd a reményfutamból az első helyen jutottak tovább. A középfutamban a nyolcadik helyre táncolták fel magukat – egy hellyel lemaradva a döntőről.

Világkupán jártak a Kid Rock and Roll SE táncosai (Fotó: Bondor Virág)

A juveniles páros most először vett részt Világkupán, s a 28 indulóból ők lettek a harmadik legjobbak a magyarok közül!

A juveniles páros a nyolcadik helyre táncolta fel magát (Fotó: Bondor Virág)

Az egyesület többi tagja mindeközben az Országos Bajnokságra koncentrált, melynek Pestszentimrén a Sportkastély adott otthont. Az ősz első országos versenyén hazánk legjobb akrobatikus rock and roll táncosai mérték össze tudásukat.

Itt országos bajnoki aranyérem is született a KID-esek számára, hiszen a Baby Dolls ladies contact style nagyformáció az első helyen végzett. A Csinizsaruk ladies dance plus kisformáció tagjai ezüstéremmel tértek haza, a Prodigy Project ladies contact style kisformáció sportolói pedig bronzéremnek örülhettek.

Csodás eredmények születtek az Országos Bajnokságon (Fotó: Bondor Virág)

„Mindhárom formáció új koreográfiával és új akrobatikákkal fantasztikus kűrt táncolt!” – nyilatkozta tanítványairól az egyesület elnöke, edzője, Bondor Virág, aki mérhetetlenül büszke az elért eredményekre és az SE többi csapatára is, hiszen a Sweeties, juveniles kisformáció a hatodik helyen végzett, a Wonder Girls children kisformáció a nyolcadik lett, a Pinkies juveniles kisformáció pedig a kilencedik.

Hazánk legjobb akrobatikus rock and roll táncosai mérték össze tudásukat (Fotó: Bondor Virág)

Sőt, még Radnai Kristófnak és Nagy Noéminek is volt ereje ahhoz, hogy a VB után az OB-n is fellépjen: ők a tizedik helyen végeztek.

A táncosokat Kalmár Dóra, Bondor Virág és Bánhidi Dániel készítette fel a bajnokságokra.

Borítókép: Bondor Virág
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek