2 évnél régebbi cikk

Virágos Székesfehérvár: október 20-ig lehet pályázni a virágcsomagokra
·Zöldvirág·Utolsó frissítés: undefined
Virágos Székesfehérvár: október 20-ig lehet pályázni a virágcsomagokra
·Zöldvirág·Utolsó frissítés: undefined

Október 20-ig lehet jelentkezni a jövő évi városszépítő programra. Az intézmények, társas házak és családi házak pályázatai mellett várják az erkélyeket és ablakokat virágba borítókat is.

Október 5-20. között lehet jelentkezni a 2022-es Virágos Székesfehérvár növényültetési pályázatra, írja a Városgondnokság.hu. Az intézmények és társasházak mellett idén is pályázhatnak a családi házban lakók, valamint az erkélyeket, ablakokat szépíteni vágyók.

A programban továbbra is csak fehérvári lakosok vehetnek részt, a növényeket pedig közterületre vagy közterületről látszó ablakba kell ültetni. A közleményben kiemelik, hogy a társasházak idén pályázhatnak a kukaketrecek befuttatására vadszőlőre is. 

A pályázatokat a Virágos Székesfehérvár hivatalos honlapján lehet benyújtani. A 18 virágfajtából összeállított csomagokat jövő májusban a Selyem utcai iparcikk piac területén személyesen lehet majd átvenni. 

A programra 2011-ben még csak 139-en jelentkeztek, míg tavaly már 7000 pályázat érkezett, összesen pedig mintegy 200 ezer tő növényt osztottak ki.

Borítókép: Bácskai Gergely
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek