2 évnél régebbi cikk

Ebben az 5 fehérvári optikában vehetsz részt ingyenes látásvizsgálaton októberben
·Egészséglátás·Utolsó frissítés: undefined
Ebben az 5 fehérvári optikában vehetsz részt ingyenes látásvizsgálaton októberben
·Egészséglátás·Utolsó frissítés: undefined

Október a Látás Hónapja. Országszerte több mint háromszáz vizsgálati ponton, immár tizenhat éve ebben az időszakban ingyenes látásvizsgálatra várják az érdeklődőket.

Kutatások igazolták, hogy a szemüvegviselők jelentős része, nem a megfelelő, gyakran elavult, régi korrekcióval használja a szemüvegét.

Ez könnyen fáradékonyságot, fejfájásos panaszokat, általános rossz közérzetet okozhat.


Az optikai szaküzletekben a látásellenőrzés során ellenőrzik az aktuális látásélességet, és ezt összevetik a jelenleg viselt szemüveg értékeivel.

A  látásellenőrzés során, és annak eredményeképpen javaslatot tesznek a további szükséges lépésekre, vizsgálatokra, esetleges új szemüvegre, akár kontaktlencsére is. 

A látásellenőrzésnek mindenképpen része a díjmentes szemüveg ellenőrzés, a meglévő szemüveg állapotának felmérése, esetleges tisztítása, szükséges beállítások elvégzése.

A  latashonapja.hu oldalon bárki megkeresheti, melyek azok a közelében lévő optikai szaküzletek, akik részt vesznek az “Október a Látás Hónapja” kampányban, és akiknél igénybe veheti a díjmentes szolgáltatásokat. 

Térképes keresőjük Térképes keresőjük alapján városunkban az alábbi optikákba lehet jelentkezni ingyenes látásvizsgálatra: 

Vision Express, Székesfehérvár, Kossuth utca 5. 
András Optika, Székesfehérvár, Kossuth utca 15. 
Vision Express, Székesfehérvár, Palotai út 1., Alba Plaza
Cserta Optika, Székesfehérvár, Távirda utca 25.
Ofotért, Székesfehérvár, Fő utca 3.

(Forrás: latashonapja.hu)

Borítókép: Cserta Optika
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek