2 évnél régebbi cikk

Lebontották a Velence Korzó köré felállított kerítést
·HírekVelence Korzó·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Velence Város Hivatalos Oldala
Lebontották a Velence Korzó köré felállított kerítést
·HírekVelence Korzó·Utolsó frissítés: undefined

A GOMI Kft. a három napos határidő lejárta előtt lebontotta a Velence Korzó köré felhúzott kerítést, így a közkedvelt partszakasz újra szabadon bejárható a látogatók előtt.

Velence város október 21-én tette közzé hivatalos Facebook-oldalán, hogy a GOMI Kft.-nek három napon belül el kell bontania a Velence Korzó köré felhúzott kerítést.

Kapcsolódó
Három napon belül ismét lehet majd sétálni a Velence Korzón

3 napon belül el kell bontania az üzemeltető cégnek a kerítést a Velence Korzón - olvasható Velence város közösségi oldalán lévő posztban.

Az üzemeltető cég a felszólításnak eleget téve, a határidő lejárta előtt lebontotta a kerítést, így a Velence Korzó újra megnyitotta kapuit a látogatók előtt.

"A GOMI Kft. munkaterületnek álcázva próbálta kizárni a velencei lakosokat a területről. Nem szeretnénk, hogy a GOMI Kft. és az önkormányzat között lévő jogi vitából a velencei lakosok húznák a rövidebbet, és az ő kárukra történne bármilyen intézkedés. Azt szeretnénk, hogy az itt élők és az ide látogatók nyugodtan sétálhassanak a korzó területén" - fogalmazott a város közösségi oldalán közzétett videóban Gerhard Ákos, Velence polgármestere.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek