2 évnél régebbi cikk

Újabb helyen kötelező a maszk Fehérváron
·HírekNAV·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Google Maps
Újabb helyen kötelező a maszk Fehérváron
·HírekNAV·Utolsó frissítés: undefined

November 15-től kötelező a maszkviselés a NAV ügyfélszolgálatain. A hivatal munkatársai javasolják az ügyfélszolgálatok személyes felkeresése helyett az online, és telefonos szolgáltatások használatát.

A koronavírus terjedésével egyre több ügyfélszolgálaton újra kötelező a maszkviselés. A NAV november 15-től írja elő ezt a személyes ügyintézés feltételeként. Azonban már jó ideje csaknem minden ügy online és telefonon is intézhető, amihez a magánszemélyeknek mindössze azonosításra van szükségük.

Kapcsolódó
Változik november 8-tól a Fejérvíz személyes ügyfélszogálatának rendje

Csak előzetes időpontfoglalással fogadják az ügyfeleket, maszk viselése kötelező.

„Konkrét ügyekben az ügyfélazonosító és tájékoztató rendszer hívható, ehhez egy ügyfélazonosító számra van szükség, melyet a TEL nevű nyomtatványon lehet igényelni és ügyfélkapun keresztül beküldeni” - nyilatkozta a Fehérvár Televíziónak Mártonné Beke Éva a NAV Fejér Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense.

Ezt követően a NAV ügyféltájékoztató és ügyintéző rendszerének telefonszáma ingyenesen hívható. 

Online intézhető többek között a VISSZADO-nyilatkozat beküldése, online nyomtatványkitöltő alkalmazással, amit december 31-ig kell beküldeni az ügyfeleknek. A vállalkozók az e-BEV felületen küldhetik be a bevallásaikat, bejelentési kötelezettségeiket.

Általános tájékoztatás előzetes regisztráció nélkül is kérhető a NAV infóvonalán, a szintén ingyenesen hívható 1819-es telefonszámon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek