2 évnél régebbi cikk

Székesfehérvár is csatlakozott a Hagyj el egy mikuláscsomagot akcióhoz
·HírekMikulás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pál Loránd
Székesfehérvár is csatlakozott a Hagyj el egy mikuláscsomagot akcióhoz
·HírekMikulás·Utolsó frissítés: undefined

A sok-sok pozitív visszajelzés miatt 2021-ben is elindult a kezdeményezés.

"Az esemény lényege, hogy december 6-án szebbé tegyük valaki napját, mosolyt csaljunk valaki arcára. És mindezt hogy tehetjük meg? Hagyj el egy mikuláscsomagot, játékot, vagy esetleg egy könyvet" - áll az akciót meghirdető Facebook-posztban, amelyben a szervezők azt az eseménytérképet is közzé tették, ahol nyomon követhető, hogy mely településeken élők csatlakoztak.

Székesfehérvár idén is ott van a Hagyj el egy mikuláscsomagot akció térképén.

És hogy mit kell tennünk, ha mi is csatlakozni szeretnénk? Először is készítsünk egy csomagot, majd helyezzük el valamelyik parkban egy padon, vagy buszon, vonaton, orvosi váróban, de akár a hivatali folyosó ablakpárkányán, az oviban, a suliban, a bolt mellett, a játszótéren. Vagyis bárhol, ahol sokszor megfordulunk, ahol sok ember jár, és ahol biztosan megtalálja valaki.

Fontos, hogy a csomagra írjunk egy rövid üzenetet, például ilyet: „Én egy elhagyott csomag vagyok. Azért hagytak el, hogy szebbé tegyem a napodat. Vigyél haza! A megtalált csomagról tölts fel egy képet a Hagyj el egy mikuláscsomagot 2021 Facebook-eseményhez.”

A szerevezők szeretnék nyomon követni, hogy hány emberhez ért el a felhívás, ezért azt kérik, hogy amennyiben csomagot hagyunk el, töltsünk fel arról egy képet a Facebook-eseményhez. A bejegyzésben tüntessük fel a település nevét, ahol a csomagot elhagytuk és az elhagyott csomagok számát is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek