2 évnél régebbi cikk

3 kiegészítő, amivel fel tudod dobni a lazulós masszázsmedencézéseket
·Egészségpihenés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
spatrendshop.hu
3 kiegészítő, amivel fel tudod dobni a lazulós masszázsmedencézéseket
·Egészségpihenés·Utolsó frissítés: undefined

Arról, hogy melyik évszakban a legjobb használni a jakuzzit, megoszlanak a vélemények. Minden esetre igen sokan gondolják úgy, hogy az őszi-téli időszak valami igazán különleges élményt ad a medencéből szemlélve a világot és a környezetet.

Ilyenkor jó érzés, hogy nagy a különbség a víz és a levegő hőmérséklete között.

Ebben a kontrasztban remekül lehet relaxálni, de akár egy lazulós baráti esetéhez is kiváló helyszín lehet a jakuzzi. A következő cikkben bemutatunk 3 olyan kiegészítőt, ami feldobhatja a téli masszázsmedencés estéket.

Spa Caddy

Ez a kiegészítő szinte bármilyen fajta jakuzzi oldalához kiválóan illeszkedik, hiszen minimalista stílusával nem fog nagyon elütni a medencétől. A Spa Caddy valójában egy jakuzzik oldalára stabilan rögzíthető tálca, amire helyezheted az ételeket, italokat vagy akár a használati tárgyaidat is, amiket szeretnél magad mellett tudni a fürdőzés során. Sok bosszúságot megspórolhatsz ezzel, ugyanis a használatával minimálisra csökkented annak a valószínűségét, hogy egyes dolgokat véletlenül a medencébe ejts vagy boríts, teljesen felborítva ezzel a kényes kémiai egyensúlyt.

Neked is szükséged lenne néhány extra kiegészítőre a jakuzziba, hogy jobban teljenek a pihenős esték? Esetleg csak most tervezel jakuzzit vásárolni? Nézd meg a SpaTrend szerteágazó medence kínálatát SpaTrend szerteágazó masszázsmedence kínálatát, és találd meg álmaid medencéjét mihamarabb!

Spa booster seat

A magas minőséget képviselő masszázsmedencék tervezésekor kiemelt figyelmet szentelnek az ergonómiának. De ez még nem jelenti sajnos azt, hogy minden személy számára egyformán kényelmes lesz a végeredmény. Vannak olyan szélsőséges esetek is, amikor például egy felnőtt túl alacsony, vagy egy gyermek szeretné használni a medencét. Ilyenkor kiváló megoldás arra, hogy ők is a maximális élményt kaphassák, a Spa Booster Seat használata. Ez az ülésmagasító a tapadókorongjaival letapad a medence aljára, nem csúszkál vagy lebeg. Így pedig bárki számára egyformán kényelmes lehet a hidromasszázs magasságtól függetlenül is.

Másik szempont, ami a Spa booster seat használata mellett szól, hogy sokan tartanak a téli fürdőzés során attól, hogy a hajuk nedves lesz, és ezáltal jobban ki lesznek téve a meghűléses megbetegedéseknek. Az ülésmagasító használatával sokkal több részed lesz kint a vízből, így lényegesen kisebb a valószínűsége az esetleges megfázásnak.

Spa bar úszótálca

Ugyan a jakuzzizást hajlamosak vagyunk a nyugodt kikapcsolódáshoz kötni fejben, de nem ritkán megesik az is, hogy a medence egy baráti összejövetelnek biztosít helyszínt. Ilyenkor előkerülhet némi étel és ital is, amiről a házigazdának illik gondoskodnia. Ezt megoldhatja úgy is, hogy igény esetén ki-kimászik a medencéből, de van ennél egyszerűbb megoldás is. A Spa bar úszótálcán elfér a sör, a jégbe hűtött pezsgő, a nasi is, a házigazda pedig fellélegezhet, hiszen minden egy helyen úszik a medencében, amire csak szükség lehet a buli során.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek