2 évnél régebbi cikk

Komplett gyógyászati és wellnessterápiák egy helyen
·Életmódpihenés·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
europafit.hu
Komplett gyógyászati és wellnessterápiák egy helyen
·Életmódpihenés·Utolsó frissítés: undefined

Hévíz városa több évszázada híres az Európában egyedülálló természetes gyógytaváról. Napjainkra már nagyon sok ember látogat el ide, hogy élvezze a természeti szépségében is páratlan gyógyhely erejét.

Több hotel is épült a tó köré, kihasználva a természet adta csodákat.

A maga nemében páratlan létesítmény a Hotel Európa Fit****superior olyan egészségmegőrző Hotel Európa Fit****superior, mely számos alapszolgáltatáson kívül komplex gyógyászati és lézeres kezeléseket is kínál vendégeinek a hévízi gyógyvízre épülve.

Fókuszban az egészséges életvitel

A hévízi Hotel Európa Fit****superior olyan egészségmegőrző programot állított össze, melyben kombinálja az egészséges életvitel jellemzőit a gyógyászati eljárásokkal. Ezek a programok mindig személyre szabottak, egyediek és figyelembe veszik az ember fizikai és lelki tüneteit, adottságait. A másik kulcsfontosságú szempont a megelőzés.

Az Európafitben az élményfürdő és szaunavilágot kiegészítve számos gyógyászati kezelés áll rendelkezésre. Mindenki választhat egészségi állapotának és preferenciájának megfelelően.

Gyógyuljon a hideggel!

Még újdonságnak számító gyógyászati eljárás a krioszauna, azaz a hideggel való gyógyítás. A 60-180 másodperces időtartamú kezelés során az adott személy nyakáig kriogén gázt juttatnak a kabinba, melyet mínusz 60 Celsius-fokról lehűtenek mínusz 160 fokra.

A hideg levegő nagyon rövid ideig érintkezve a testtel jótékony hatását fejti ki a reumatikus, ízületi megbetegedésekre, csökkenti a fájdalmat. Hatékony eljárási mód lehet a mozgásszervi panaszok enyhítésén túl, neurológiai esetekben, valamint műtétek, sérülések után.

Kinesio Taping

A Japánban kifejlesztett módszer egy pamutból készült rugalmas anyagot takar, amelyet ráragasztva a bőrre stimulálja azt, ezáltal serkenti a vérkeringést, aktivizálja a nyirokkeringést és a letapadt izmokat, ezáltal gyógyítja a kóros elváltozásokat.

Ezerszínű masszázsterápia

A masszázs már régóta ismert kezelési eljárás. Számtalan fajtája ismert, melyek közül a legtöbb az Európafitben is kipróbálható. Vannak, amelyek orvosi vizsgálat nélkül is alkalmazhatók. Látogasson el a hotel oldalára, ahol részletesen megismerkedhet az eljárásokkal! A masszázson kívül személyre szabott gyógytorna és elektroterápia is igénybe vehető.

A Hévízi-tó gyógyító hatásai

A tó körül élők számára régóta ismert a hévízi iszap jótékony hatása. Különleges és gazdag ásványianyag-összetétele révén az iszappakolást felhasználók javulást tapasztalhatnak mozgásszervi és krónikus nőgyógyászati panaszaikban. Fontos megemlíteni, hogy ez a fajta szolgáltatás kizárólag orvosi ellenőrzés mellett végezhető!

A balneoterápiás szolgáltatások számos gyógyító eljárást foglalnak magukba. Ide tartozik a súlyfürdő, az elektromos kád kezelés, a víz alatti masszázs, a váltófürdő, a galvánfürdő.

A hévízi Hotel Európa Fit****superior-ban elérhető egészségmegőrző kezelések a hotelben aktuálisan nem megszálló vendégek számára is elérhetők. Az Európafit oldalán részletesen olvashat az ajánlatokról.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek