2 évnél régebbi cikk

A Bory-vár a legkeresettebb kulturális úti célok között
·UtazásBory-vár·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
www.wikipedia.org
A Bory-vár a legkeresettebb kulturális úti célok között
·UtazásBory-vár·Utolsó frissítés: undefined

Az év végi időszak rendszeresen az összesítések ideje, a Google ezúttal a Térkép funkció leggyakoribb 2021-es hazai útvonalkereséseit összesítette. A fővároson kívüli kulturális látnivalók között a fehérvári Bory-vár a második legkeresettebbnek bizonyult.

A Google nem is oly rég mutatta be országokra lebontva, hogy mely kifejezésekre kerestek rá a legtöbb alkalommal. Ezúttal a Térkép funkció került a középpontba, azt kutatták, vajon Magyarországon 2021-ben mely kulturális úti célokhoz kerestek útvonalat a leggyakrabban.

Ami a fővárost illeti, a Budapest Park, a Magyar Állami Operaház és a Vajdahunyad vára voltak azok a helyek, amelyekre a legtöbb alkalommal kerestek rá a Térkép funkcióban, de alig marat el az első háromtól a Terror Háza és a Magyar Nemzeti Múzeum.

A Bory-vár évről-évre rengeteg látogatót vonz

www.bory-var.hu

Ami a vidéki kulturális úti célokat illeti, a keszthelyi Festetics Kastély volt a legnépszerűbb, a második helyen viszont városunk büszkesége, a Bory-vár végzett, megelőzve a Szentendrei Szabadtéri Néprajzi Múzeumot. A dobogósokat a Diósgyőri vár és a Zsolnay Kulturális Negyed követte.

Ami a teljes kontinenst illeti, a kulturális úti célok között nem meglepő módon a párizsi Louvre és a londoni British Museum volt a leggyakoribb célállomás az útvonalkeresések között.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek