2 évnél régebbi cikk

Kirándul a bringás család - Gyereküléseket elő!
·Közlekedésbicikli·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Maxbike.hu
Kirándul a bringás család - Gyereküléseket elő!
·Közlekedésbicikli·Utolsó frissítés: undefined

A szenvedélyes kerékpárosok gyakran érezhetik, hogy nem tehetik ki ekkora “veszélynek” a gyerekeket. Valamit valamiért? Tényleg le kellene mondani a közös programokról? Ugyan, dehogy!

A családok is bátran mehetnek egy-egy bicajos túrára, hiszen minden a megfelelő kiegészítőkön múlik. A következő pár sorban most elhoztunk neked néhány jellegzetes bringás gyerekülést, és azt is megtudhatod, hogy hogyan óvja a kicsiket a szabadban!

Kerékpáros életforma

Bringásnak születni igazi életérzés. Vannak, akik felnőttként találnak rá szenvedélyükre, míg mások már gyerekként ebbe születnek. De miért jó bicajosnak lenni?

Ha hiszed, ha nem, a kerékpározás szinte doppingolja a szervezetet. Jót tesz a testnek és léleknek egyaránt, ráadásul ez egy környezetbarát közlekedési forma. Családos emberként sem szívesen mondunk le erről az érzésről, de szerencsére nem is kell ezt tennünk! A már ülni tudó gyerkőc ugyanis bátran velünk tarthat, hiszen őt nem a babakocsiban, hanem bicajon szállítjuk majd. Erre találták fel a gyerekülést.

Gyerekülés - a biztonságos közlekedés támogatója

A kerékpárra szerelhető gyerekülés nem egy ritka látvány. Ennek legnagyobb előnye, hogy könnyebbé varázsolja a tekerést. Nagyjából ugyanez igaz a gyerekülésre is.

Az aprócska ülések garantálják a pici biztonságát, így nem kell hiányolnunk gyermekünket egy kalandos út alatt sem. Mókázhat, pihenhet, de annyi biztos, hogy mellettünk lesz.

Az viszont létfontosságú, hogy kizárólag minőségi darabokat szerezzünk be! A MaxBike kiegészítői között mindent megtalálsz, amire szükséged lehet, s a legspeciálisabb ülések közül választhatod ki az igazit. Még a Cube márka is képviselteti magát néhány termékkel! SZÉP kártyával fizetnél? Most még azt is megteheted! 

Milyen típusú gyerekülések vannak?

Leggyakrabban talán a vázra erősített típust használjuk. A nyeregcsőre szerelhető fel az adapter, s ebbe már könnyen belevezethető a rúdszerkezet. Az ülés mondhatni, hogy ez esetben a levegőben lóg, de a gyerek meg sem érzi majd a rázkódásokat. Gyorsan le- és felszerelhetjük. 

A hátra szerelhető ülésből is elég széles a kínálat. Ez eléggé feltűnő az utakon, így az autósok is sokkal óvatosabban vezetnek, ráadásul biztos, hogy nem fog a gyerek huzatot kapni, ha már mi fogjuk fel előle a menetszelet.

Végül, de utolsósorban szóljunk pár szót az előre rögzíthető típusról, amelyet a vázra csatlakoztatunk. Néhány bringás azért kedveli ezt a változatot, mert jól látható a gyerek, szemben a fentebb említett üléssel. A kicsinek is elég nagy a látótere, az viszont nem biztos, hogy kellemes neki, hogy az arcába csap a menetszél. 

Mérd fel az igényeidet és vedd meg a neked tetsző darabot még ma! Ne hagyd otthon a gyereked, szerezzetek közös élményeket! Ehhez csak gyerekülés és bukósisak szükséges!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek