2 évnél régebbi cikk

Keresi a rendőrség a férfit, aki táskát lopott a Palotai úti bevásárlóközpontban
·Bűnügylopás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Keresi a rendőrség a férfit, aki táskát lopott a Palotai úti bevásárlóközpontban
·Bűnügylopás·Utolsó frissítés: undefined

A lakosság segítségét kérik a felvételeken látható ismeretlen elkövető azonosításához.

A rendelkezésre álló adatok szerint a felvételeken látható férfi 2021. október 27-én 15 óra és 15 óra 20 perc között Székesfehérváron, a Palotai úton található bevásárlóközpontból a sértett figyelmetlenségét kihasználva eltulajdonította annak válltáskáját a benne található személyi okmányokkal, készpénzzel és személyes tárgyakkal együtt - írja a police.hu.

Az elkövető férfi 50 év körüli, hozzávetőleg 175-180 centiméter magas, átlagos testalkatú, bajuszos. Különös ismertetőjele, hogy járása során sántít és mankót használ. A bűncselekmény elkövetésekor barna nadrágot, kockás mintás felsőt, továbbá terepmintás, baseball jellegű sapkát viselt.

Táskát lopott, keresi a rendőrség

police.hu

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, személyazonosságával, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, a 107, vagy a 112-es központi telefonszámok valamelyikén.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek