2 évnél régebbi cikk

Rajz- és fotópályázat általános iskolásoknak, ahol dedikált mezeket, pólókat és családi belépőket nyerhetnek a gyerekek
·Kultpályázat·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Albakosar
Rajz- és fotópályázat általános iskolásoknak, ahol dedikált mezeket, pólókat és családi belépőket nyerhetnek a gyerekek
·Kultpályázat·Utolsó frissítés: undefined

A pályázatot az Alba Fehérvár kosárlabdacsapata, az Alba Fehérvár KC női kézilabdacsapata és a PatikaPlus Gyógyszertárak közösen hirdették meg.

A rajzpályázatra a Kedvenc kosárlabdázóm, Kedvenc kézilabdázóm és Egészségesen élek témákban várják a pályaműveket 6-9 éves és 10-14 éves korcsoportokban. Az A/4-es méretű alkotások bármilyen technikával készülhetnek – például grafitceruza, színes ceruza, filctoll, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték, akril festék, kollázs, illetve vegyes technika.

A rajzokat postai úton kell eljuttatni az Alba Regia SC Kft. Alba Regia Sportcsarnok, 8000 Székesfehérvár, Gáz utca 19. címre, vagy személyesen is el lehet vinni a Sportcsarnokba.

A fotópályázatra 10-15 éves diákok jelentkezhetnek az alábbi két témában:

  • Kézilabda és én (A fotó egy Alba Fehérvár KC kézilabda-mérkőzésen készüljön, melyen az alkotó is látszódik, kék-fehér öltözetben)
  • Kosárlabda és én (A fotó egy Alba Fehérvár kosárlabda-mérkőzésen készüljön, melyen az alkotó is látszódik, kék-fehér öltözetben)

A saját fényképezőgéppel vagy telefonnal készített fotókat a horvathe@albafehervar.hu e-mail címre várják. A beküldési határidő 2022. április 4.

A rajzokat az Alba Fehérvár NBI-es férfi kosárlabda- és az Alba Fehérvár KC NBI-es női kézilabdacsapatának játékosai értékelik, míg a fotókat Nagy Weiner Attila reklámfotós bírálja el április 22-ig. A legjobb alkotások készítőit dedikált mezekkel, pólókkal és családi belépőkkel jutalmazzák, a nyerteseket telefonon értesítik.

A részletes versenykiírás ide kattintva érhető el!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek