2 évnél régebbi cikk

Kutyareform - ingyenes interaktív előadás Nyakas Gábor kutyatrénerrel Székesfehérváron
·Programokkutya·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
horvath.renata
Kutyareform - ingyenes interaktív előadás Nyakas Gábor kutyatrénerrel Székesfehérváron
·Programokkutya·Utolsó frissítés: undefined

Hogyan tudjuk megvédeni magunkat egy kutyatámadás során, illetve hogy lehet elkerülni azt? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre ad választ előadásában Nyakas Gábor kutyatréner március 24-én, csütörtökön a Kutyareform címet viselő programon. Az eseménynek a MOL Aréna Sóstó ad otthont.

Az országszerte ismert székesfehérvári kutyatréner, Nyakas Gábor fontosnak tartja, hogy a kutyások és a kutyátlanok is halljanak, lássanak olyan trükköket, módszereket, amik segíthetik a hétköznapokat.

A Kutyareform című előadás interaktív formában ad lehetőséget arra, hogy bárki feltegye kérdését, a válaszban pedig Nyakas Gábor menhelyen élő kutyákkal szemlélteti a legfontosabb tudnivalókat. 

"Ez egy interaktív előadás, hagyom a közönségnek, hogy a rövid bevezető után alakítsák az előadás menetét. Feltesznek kérdéseket, amelyekre ott válaszolok és az ottlévő kutyákkal  – amelyeket mi fogunk hozni, és menhelyes kutyák lesznek  –  megmutatom azokat a technikákat, amikről beszélünk is a Kutyareform előadáson" mondta el Nyakas Gábor.

Foglalkoznak majd azzal is, hogyan tanulnak a kutyák, milyen hibákat követ el a legtöbb gazdi a nevelés során, vagy hogy a dolgos hétköznapokban hogyan tudunk minőségi időt tölteni a házi kedvencekkel.

"Ami még nagyon fontos téma, az az, hogy hogyan kerülhetjük el a kutyatámadásokat. Sajnos a mai napig lehet hallani rendszeresen a híradásokban az ilyen esetekről. Felkészítem a gazdákat, az odaérkező szülőket, illetve a gyerekeket is, hogyan tudnak védekezni egy esetleges kutya támadás esetén" – mondta el Nyakas Gábor.

Korábban a Köztér című műsorban részletesen szemléltette ezeket a technikákat Nyakas Gábor.

Az eseményen ingyenesen lehet részt venni. Regisztrálni a nyakasgabor.hu oldalon tudtok. A Kutyareform előadás március 24-én 18 órakor kezdődik. Helyszín a Mol Aréna Sóstó.

Ha még több érdekességre vagytok kíváncsiak, kattintsatok az fmc.hu YouTube-csatornájára. Kutyakalauz videós sorozatunkban értékes tanácsokat kaphattok Nyakas Gábortól. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek