2 évnél régebbi cikk

Újra nyitva van a Bregyó Sportcentrum BMX és gördeszka pályája
·SportBregyó·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Újra nyitva van a Bregyó Sportcentrum BMX és gördeszka pályája
·SportBregyó·Utolsó frissítés: undefined

Mától már nyitva van a Bregyó Sportcentrum BMX és gördeszka pályája. Ha kimozdulnál és kipróbálnád magad az extrém sportokban érdemes felkeresned ezt a pályát. Videón mutatjuk, hogy milyen használatközben a pálya!

A deszkások, korisok, biciklisek, snake-boardosok és rolleresek két éve sportolhatnak a megújult extrém pályán  a Bregyóban. – tájékoztatott a Városgondokság.

A borítást két éve cserélték ott, ahol szükséges volt. A pályán 1 rámpa és 1 emelvény kombináció, 2 korlát, piramis és emelvény eszköz, 1 asztal, illetve 1 félcső és ugratórámpa kombináció van. Összességében mintegy 40 elemet cseréltek le és statkiailag is megerősítették a pályát. 3 millió forint értékben újították meg a pályát. Az esőzések és a közvetlen napsütés hatására ugyanis a rétegelt lemezből készült pályák fellevelesedtek, megkoptak, ami miatt balesetveszélyessé is váltak.  A görkorcsolya- és a BMX-pályára új, impregnált, csúszásmentesített lemezeket építettek be. Elvégezték a szerkezet statikai megerősítését is.

A belépők ára nem változott:

  • hétköznap 500 forint
  • hétvégén 550 forint
  • a 10 alkalmas bérlet pedig 4000 forint

A pályán a sisak kötelező, és erősen ajánlott a különböző protektorok viselése is!

Itt pedig láthatjátok, hogy milyen a pálya:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek