2 évnél régebbi cikk

Marihuána ételhordóban kiszállítva: a Fejér megyei rendőrök nem ették meg a napi menü álcát
·Bűnügykábítószer·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Marihuána ételhordóban kiszállítva: a Fejér megyei rendőrök nem ették meg a napi menü álcát
·Bűnügykábítószer·Utolsó frissítés: undefined

Kábítószer birtoklása a megalapozott gyanú a zámolyi férfival szemben.

A járőrök 2022. május 9-én, délután Zámolyon, az Arany János utcában ellenőriztek egy gyalogosan közlekedő fiatalembert - írja a police.hu. Az igazoltatás során a férfi ruházatát is átvizsgáltak, és a hátizsákjában lévő ételhordóban alufóliába csomagolt mintegy 50 gramm zöld színű kábítószergyanús növényi törmeléket találtak, amelyről a zámolyi lakos úgy nyilatkozott, hogy marihuana.

A férfit az egyenruhások elfogták, a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók kábítószer birtoklása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki. A nála talált növényi származékot, továbbá a lakóhelyén tartott kutatás során a gyanúsított autójából előkerült további 54 gramm növényi törmeléket, alufólia paketteket és egy őrlőt a rendőrök lefoglalták.

A rendőrség közleményében kiemeli: elkötelezett a kábítószer-bűnözéssel szemben, kiemelt figyelmet fordít a kábítószerrel kapcsolatos bűncselekményekre és azok megelőzési lehetőségeire. Bűncselekményt követ el, aki kábítószert vagy illegális tudatállapot-módosító anyagot tart magánál, fogyaszt, kínál, átad, forgalomba hoz, vagy azzal kereskedik.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek